Radu, în camera roșie cu o blondă misterioasă. Xenia izbucnește în lacrimi. Urmăriți o nouă ediție a emisiunii, luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D

,

O nouă ediție incendiară “Casa iubirii” are loc luni, 8 august, la Kanal D.


In articol:

Mâine are loc o nouă ediție incendiară în “Casa iubirii”.  Concurenții vor fi total surprinși de apariția unei tinere misterioase!

Citeste si: Ionuț și Larisa, întâlnire romantică la munte. Sejurul s-a lăsat și cu un sărut. Iată ce s-a întâmplat între cei doi concurenți de la Casa Iubirii

Radu, în camera roșie cu o blondă misterioasă. Xenia izbucnește în lacrimi  

O tânără misterioasă își face apariția mâine în Casa iubirii. Tânăra a ales să meargă în camera roșie cu Radu, însă concurentul a fost legat la ochi.

Modul unic prin care și-a făcut apariția și intrarea în emisiune le-a lăsat mască pe fete, dar și pe băieți, întrucât nu s-au așteptat la asemenea moment.

Citeste si: Kinga, amenințare fără precedent în Casa iubirii! ”Să vezi în gală, te dau afară” Iată pe cine vrea concurenta să elimine din competiție în Gala următoare!

Blonda misterioasă a reușit să o enerveze pe Xenia, care este total uimită de venirea tinerei în Casa iubirii. Aceasta și-a arătat imediat interesul și atenția pentru Radu și l-a invitat la dans, chiar dacă acesta a menționat că în prezent încearcă să cunoască o concurentă.

Lucrurile încep să scape de sub control. Vizibil afectată de apropierea dintre Radu și blonda misterioasă, Xenia izbucnește în lacrimi.

Citeste si: Odeh, mărturisiri incendiare despre relația cu Gratiela de la Casa Iubirii: "Ea s-a schimbat! Are momente când e paranoică!"

Fanii show-ului matrimonial “Casa iubirii” vor avea parte de momente palpitante în această zi. 

Cum se vor termina conflictele dintre concurenți, dar și ce acuzații vor mai face, poți afla în ediția de mâine.

Rămâne de văzut ce se va întâmpla în Casa Iubirii. Nu rata o nouă emisiune incendiară mâine! Show-ul de la Kanal D prezentat de Andreea Mantea le va aduce fanilor mai multe surprize în această ediție.

Ce se va mai întâmpla în Casa Iubirii poți afla în ediția de luni, 8 august, de la 10:00 și de la 16:30, la Kanal D.

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ahmet pune la cale un nou plan diabolic de răzbunare! „Vom face o mișcare care îi va șoca” Aflați ce necaz se va abate asupra lui Zeynep și a familiei sale, în această seară,...

ANPC răspunde după ce Blue Air a făcut plângere penală la Parchetul General: Au păcălit cu bună știință câteva sute de mii de pasageri

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Bianca, surpriză de proporții pentru Alin. Concurentul are parte de clipe pline de tandrețe. Reacțiile concurenților întrec orice imaginație. Urmăriți o nouă ediție ”Casa...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies