Publicul a decis! Cine a fost eliminat dintre cei doi Razboinici: Andrei sau Cristian? Cum au reactionat colegii lor dupa aflarea verdictului! Iata primele declaratii!

Andrei si Cristian sunt doi razboinici dintre cei mai puternici si destoinici concurenti de la "Survivor Romania", care au dat mereu totul pe trasee.


In articol:

Cele doua tabere formate in interiorul echipei Razboinicilor si-au aruncat vorbe si reprosuri grele dupa Consiliul de eliminare. Ema a fost cea mai afectata de nominalizarea lui Cristian.

Consiliul in care s-au facut nominalizarile l-a marcat profund si pe razboinicul Cristian care a reprosat decizia luata de tabara formata din Andrei, Karina, Alice si Iancu, cerandu-le explicatii in acelasi timp pentru ca l-au votat spre eliminare .
Unii dintre razboinici il acuza pe Andrei de manipularea noilor veniti in competitie. Ema este cea mai vocala si foarte dura, acuzand chiar o "spalare pe creier" a acestora.

In cele din urma, Dan Cruceru a anuntat verdictul serii in Consiliul de eliminare din aceasta seara.
Cristian a fost eliminat de la "Survivor Romania" in urma votului publicului. Dupa aflarea verdictului, Critian a continuat sa sublinieze faptul ca se bucura pe de o parte ca va pleca acasa, dar in acelasi timp a tinut sa le reproseze din nou colegilor care l-au nominalizat si pe care i-a acuzat ca au complotat impotriva lui.

Eliminare Survivor Romania 31 martie: care este reactia lui Cristian

Pe de alta parte, Andrei a declarat ca se bucura ca va ramane in continuare in competitie alaturi de iubita sa, Karina si va putea sa lupte inca pentru marele premiu.

Iata ce le-a transmis Cristian colegilor sai, inainte de plecare:

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate