Programul târgurilor de Crăciun pe 25 decembrie 2022

Autor: Bianca Vidoi

Programul târgurilor de Crăciun pe 25 decembrie 2022

Sursa: unsplash

Târgurile de Crăciun din țară au început să dezvăluie programele artistice speciale pe care le-au pregătit pentru ziua de 25 decembrie 2022.

Programul târgurilor de Crăciun de pe data de 25 decembrie 2022 va cuprinde diferite concerte pe care vizitatorii se vor bucura să le asculte.

Citește și: Cum va fi vremea de Crăciun în Bucuresti. Prognoza meteo în ziua de 25 decembrie 2022

Programul târgurilor de Crăciun din București

Programul artistic pe care îl pune la dispoziție târgul de Crăciun din Piața Constituției pentru dara de 25 decembrie va începe la ora 19:30 și se va încheia la ora 21:50.

În această perioadă, vor avea loc trei momente artistice ce îi vor bucura pe vizitatori.

Între orele 19:30-20:00, Spirit Brass Quintet își vor face apariția pe scenă, urmând să ofere 30 de minute magice. Între orele 20:10-21:00, cei prezenți vor putea să îl urmărească pe Sorin Zlat & Friends, urmând ca marele final al programului artistic să se desfășoare între orele 21:10-22:00, 50 de minute în care Narcisa Suciu va anima publicul.

Organizatorii târgului de Crăciun din Drumul Taberei au pregătit un program special pentru vizitatorii din ziua de 25 decembrie. Programul artistic începe la ora 19:00, când își va face apariția pe scenă fanfara lui Moș Crăciun, iar începând cu ora 20:00, Keo și Alexandra Ungureanu vor încânta vizitatorii.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Târgul de Crăciun organizat pe esplanada Operei Naționale București va avea parte de un program artistic special pentru ziua de Crăciun. La data de 25 decembrie, concertul va începe la ora 17:00, atunci când Corul Etheros va apărea pe scenă. La ora 18:30, Adrian Nour va apărea pe scenă pentru a îi bucura pe vizitatorii târgului, iar la ora 20:00, corul de copii ,,Symbol” vor fi pregătiți să pregătească o atmosferă unică pentru seara de Crăciun.

Citește și: De ce e bine să porți roșu de Crăciun 2022. Iată care este semnificația acestei culori și cum poți atrage energiile pozitive

Programul târgurilor din țară, pe 25 decembrie 2022

Târgul de Crăciun din Cluj-Napoca pune la dispoziție un program artistic special pentru ziua de Crăciun. Acesta va începe la ora 19:00, cu un concert de colinde interpretate de Maria Golban Șomlea, Mariana Morcan, Florian Roșan, Flavius Pop, Grupul tradițional “Glas transilvan” și “Clubul vedetelor, Muguri de folclor”.

Târgul de Crăciun din Craiova a afișat programul artistic ce se va desfășura în perioada 22-24 decembrie 2022, cu ocazia apropierii Crăciunului. 22 decembrie, începând cu ora 17:30, spectacolul va fi inaugurat de Ansamblul Segărceanca, formaţia Irini, Dansuri greceşti, Army Dancers, colinde cu IANA NOVAC și se va încheia cu DISTINTO. La data de 23 decembrie, surprizele se vor ține în lanț, iar vizitatorii vor fi încântați de The Mojos, Steaua Sudului, concert colinde și concert FUEGO & Band.

În zilele de 22 și 23 decembrie cei mici sunt în centrul atenției, iar aceștia pot merge la Atelierul lui Moş Crăciun. De Ajunul Crăciunului, oamenii vor putea să vizioneze un spectacol cu drone, la Casa de Cultură Traian Demetrescu.

Citește și: De ce nu e bine să mănânci pui de Crăciun 2022

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!