Cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din Europa. Atrag milioane de turiști în fiecare an

Author: Bianca Vidoi

Cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din Europa

Sursa: Facebook Târgul de Crăciun Craiova

Orașele din Europa se pregătesc pentru sărbători și încep să deschidă cele mai spectaculoase târguri de Crăciun.

Spiritul sărbătorilor e în aer, temperaturile scad, iar oamenii încep să se intereseze unde se află cele spectaculoase târguri de Crăciun din Europa pentru a se simți ca în basme și a împărtăși clipe magice

alături de cei dragi.

Citește și: Cele mai frumoase târguri de Crăciun din România 2022. Ce merită să vizitezi de sărbători anul acesta

Cele mai spectaculoase târguri de Crăciun din Europa

Crăciunul este sărbătorit la data de 25 decembrie, iar orașele din Europa sunt pregătite încă din luna noiembrie pentru a îi primi pe vizitatori la cele mai frumoase târguri de Crăciun.

Târgul de Crăciun din Budapesta

Târgul de Crăciun din Budapesta a fost votat în anul 2020 și 2022 ca fiind cel mai frumos târg de Crăciun din Europa.

Anul acesta, în perioada 19 noiembrie 2022- 1 ianuarie 2023, târgul va fi organizat în fața catedralei Sfântul Ștefan, această locație fiind una dintre cele mai impresionante din Budapesta. Cu peste 10 ani de tradiție, anul acesta târgul nu îi va dezamăgi pe vizitatori, la impresionantul târg vor fi aproximativ 120 de expozanți ce se vor asigura ca experiența sărbătorilor să fie una unică.

Târgul de Crăciun din Viena

Târgul de Crăciun din Viena este unul dintre cele mai recunoscute și apreciate târguri din Europa, atmosfera de sărbătoare fiind regăsită și pusă în valoare în fiecare an. În perioada 19 noiembrie- 26 decembrie 2022, piețele din Viena devin rupte din poveștile cu Moș Crăciun, mirosul de portocale, delicatesele și luminițele ce te conduc către cele mai impresionante locuri sunt apreciate de mii de vizitatori ce vin să admire orașul în marea sa splendoare.

Târgul de Crăciun din Basel

Basel, Elveția, se transformă în fiecare an într-un loc magic pe care vizitatorii îl apreciază. Basel are o tradiție și un renume ca fiind unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun, fațada veche, dar bine conservată a clădirilor, alături de luminițele aurii fac orașul unul de neuitat. Anul acesta se anunță 160 de căsuțe puse la dispoziție pentru vizitatori, căsuțe în care se vor găsi nenumărate preparate specifice sărbătorilor, în perioada 24 noiembrie- 23 decembrie 2022.

Acest târg va fi împărțit anul acesta în două zone: Barfuserplatz, unde se vor găsi bijuterii și obiecte făcute manual și Munsterplatz, unde vor fi organizate diferite activități pentru cei mici.

Citește și: Orașul din România care găzduiește cel mai frumos Târg de Crăciun 2022. A fost în top 6 cele mai spectaculoase târguri de sărbători din lume

Cel mai spectaculos târg de Crăciun din România va fi deschis Craiova

Târgul de Crăciun din Craiova a fost inclus anul trecut în Top 20 târguri de Crăciun din Europa, ocupând locul 6. Târgul de Crăciun din Craiova s-a deschis la data de 11 noiembrie și va putea fi vizitat până la data de 8 ianuarie 2023.

Crăciun pe rit vechi 2022. Iată când se sărbătorește Crăciunul pe stil vechi 2022 și de ce unii oameni fac sărbătorile mai târziu

Târgul este organizat pe aproximativ 10.000 de metri pătrați, iar vizitatorii sunt așteptați pentru a intra în spiritul sărbătorilor cu ajutorul celor un milion de luminițe ce se găsesc peste tot în oraș, împreună cu bradul impresionant de peste 20 de metri și căsuțele de lemn în care spiridușii vă vor aștepta cu bunătăți tradiționale românești, vin fiert, turtă dulce și mute altele.

Citește și: Când se deschide Târgul de Crăciun din Brașov 2022. Vizitatorii mai au de așteptat doar câteva zile până la inaugurare

Surse: Facebook Târgul de Crăciun Craiovabihon.ro, euronews.ro

 


Nona pare interesată de un date cu Ionuț: „Da, mi-aș dori!”. Concurenta urmează să decidă ce va face în această privință

Nona este interesată de Patrick, dar, atunci când a intrat în „Casa Iubirii”, era îndreptată spre Ionuț. Acum, aceasta are șansa de a avea un date cu Ionuț și mâine, 2 februarie, urmează să decidă dacă va accepta sau nu.

Cookies