Programul băncilor de Crăciun. Cum lucrează acestea în zilele de 24, 25 și 26 decembrie

,
Bani bancă
Bani bancă

De Crăciun și de Anul Nou toate băncile vor fi închise.


In articol:

În zilele de 25 decembrie (Crăciunul) și 1 ianuarie (Anul Nou) toate băncile vor fi închise. Pe 26 decembrie și 2 ianuarie doar puține bănci vor fi deschise, însă nu toate băncile nu și-au anunțat încă exact programul pentru această perioadă a sărbătorilor.

Pe 24 decembrie, adică de Ajunul Crăciunului, unele bănci vor avea program redus, iar altele vor avea program normal.

Este valabil și pentru ziua de 31 decembrie, înainte de Revelion, când, la fel, unele bănci vor avea program redus, iar altele vor avea program normal.

Programul Băncii Transilvania de sărbători:

24 Decembrie  – Toate unitățile vor fi deschise până la ora 16:00

25 Decembrie  – Sunt închise toate unitățile Băncii Transilvania

26- 27 Decembrie  – Între 12:00 și 17:00 sunt deschise doar unitățile din centrele comerciale.

28- 30 Decembrie  – Program normal în toate unitățile Băncii Transilvania (BT).

31 Decembrie  – Vor fi deschise toate unitățile până la ora 15:00, iar în sediile BT din centrele comerciale programul va fi până la ora 16:00.

1 Ianuarie  – Toate agențiile Băncii Transilvania vor fi închise.

2- 3 Ianuarie  – Între 12:00 și 17:00 vor fi deschise doar unitățile din centrele comerciale.

Banca Transilvania
Banca Transilvania și-a anunțat programul de sărbători

În 24 și 31 Decembrie  BT Italia  are program special și este deschisă în intervalul 08:30 -13:15, iar în 25 Decembrie, 1 și 6 Ianuarie unitatea nu va funcționa.

Call-centerul BT funcționează non-stop, iar clienții Băncii Transilvania vor avea, de asemenea, la îndemână în perioada sărbătorilor toate soluțiile de banking online.

Homebank-ul, funcțional în toată această perioadă

Programul serviciilor de internet banking și de home banking va fi de 24 de ore din 24 și în perioada sărbătorilor pentru toate băncile. Transferurile făcute între conturi din aceeași bancă se vor procesa instant. Transferurile bancare făcute de sărbători nu au program la procesare. Dacă faceți un transfer prin homebank în perioada sărbătorilor, acestea va putea fi vizibil în cont în prima zi imediat lucrătoare.

Citeste si: Programul marilor magazine in timpul sărbătorilor de iarnă! Ce orar au Lidl, Auchan, Carrefour și Mega Image de Crăciun și Revelion

 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Sute de mii de romani vor petrecere sarbatorile de iarna in carantina! Masura a fost deja anuntata

Noi dovezi din Ibizagate: Corupția din fostul guvern al Austriei, care dădea lecții României, era URIAȘĂ și întreținută și de o companie de jocuri de noroc

Momente de teroare pentru Gina Pistol. O femeie s-a prezentat în fața porții ei: „Să aveți parte de ce mi-a făcut mie Smiley…”

Programul marilor magazine in timpul sărbătorilor de iarnă! Ce orar au Lidl, Auchan, Carrefour și Mega Image de Crăciun și Revelion

Ce program vor avea supermarketurile de sărbători. Se prelungeşte programul?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies