PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 12 noiembrie 2021 - VIDEO Nicoleta Dragne, dezvăluire despre o concurentă: "Iubitul meu este fostul ei soț"

,
Viviana Sposub și Nicoleta Dragne

Nicoleta Dragne îi mărturisește Vivianei că lumea crede că are ceva personal cu Mădălina Pamfile

[Sursa foto: captura Kanal D]

Nicoleta Dragne face o dezvăluire interesată în emisiunea "Bravo, ai stil! Celebrities" din această seară. Urmărește show-ul și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nicoleta Dragne va vorbi despre faptul că iubitul ei este fostul soț al Mădălinei Pamfile.

"Oamenii au impresia  că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț", spune Nicoleta Dragne.

Bruno Vlad, iubitul Nicoletei Dragne și tatăl copilului acesteia, s-a împăcat recent cu Nicoleta după ce fuseseră despărțiți.

El este un afacerist din Timișoara pe care Nicoleta Dragne l-a cunoscut la un reality show și care a fost căsătorit în trecut cu Mădălina Pamfile.

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Nicoleta Dragne a fost implicată într-un conflict mai serios cu Anda Adam. Cântăreața s-a simțit jignită de anumite afirmații făcute de Nicoleta Dragne.

"Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea sunt cu siguranță", a spus Nicoleta Dragne în emisiunea de ieri "Bravo, ai stil! Celebrities" de ieri.

"Scuză-mă, dar m-ai jignit subtil așa, spunând că sunt proastă", i-a dat replica Anda Adam.

"Clar nu sunt sub nivelul tău", i-a zis Nicoleta Dragne Andei Adam.

Mădălina Pamfile

Mădălina Pamfile

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" joi, 11 noiembrie 2021- VIDEO Victor Slav le ridică spectaculos pe Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu!

Cine sunt concurentele "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7

Anda Adam, Olga Verbițchi, Nicoleta Nucă, Ruxi, Ioana Filimon, Carmen Negoiță, Sensy, Mădălina Pamfile și Otniela au fost cele 9 concurente care au intrat în competiția "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7.

Prima care a părăsit competiția a fost Olga Verbițchi, descalificată. Ulterior au părăsit show-ul și Nicoleta Nucă, Carmen Negoiță, Sensy și Otniela. 

Pentru trofeul "Bravo, ai stil! Celebrities" sezonul 7 se luptă acum Anda Adam, Ioana Filimon, Mădălina Pamfile, Ruxi, Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Nicoleta Dragne și Adina Halas.

Din acest sezon juriul "Bravo, ai stil" și-a schimbat și el componența. Cătălin Botezatu a părăsit show-ul, după mai multe sezoane minunate, iar în locul lui, la masa juriului, s-a așezat Tibi Clenci, cel mai cunoscut fotograf de modă român. 

„Mă animă în permanență dorința de a cunoaște oamenii și de a scoate în evidență cele mai profunde trăiri ale lor, sunt inspirat de povești și de interacțiunea cu oamenii. Ca jurat la <Bravo, ai stil! Celebrities>, voi fi un artist în căutarea muzei, a acelei persoane care reușește să inspire, să se transpună în poveste asemeni unei actrițe care, atunci când îmbracă hainele personajului, reușește să îi îmbrățișeze și caracterul”, declara Tibi Clenci după ce s-a alăturat proiectului "Bravo, ai stil".

Victor Slav s-a alăturat și el acestui proiect, după ce, pentru o perioadă, a înlocuit-o pe prezentatoarea Ilinca Vandici, absentă din motive medicale. Ulterior Victor Slav a rămas în show, având rolul de a da o steluță în fiecare ediție din timpul săptămânii și două puncte bonus în gală.

Citeste si: Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cine este si cum arata sotia lui Tibi Clenci! Ce fotografii a dezvaluit juratul Bravo, ai stil! 2021 in legatura cu cea pe care o iubeste de peste 23 de ani

Dana Budeanu trage cu tunul în Vasile Dîncu: 'Asta e preocuparea ministrului Apărării? Cine sunteți dvs, nu vă supărați? Cine sunteți concret?'

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities: "Oamenii au impresia că am ceva personal cu ea pentru că iubitul meu este fostul ei soț"

Nicoleta Dragne către Anda Adam: "De ce n-ai avut curajul să vorbești despre anumite chestii personale ale omului. De ce-l înjurai când te-ai așezat pe scaun"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies