PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" joi, 11 noiembrie 2021 - VIDEO Victor Slav le ridică spectaculos pe Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu!

,
Victor Slav și Ilinca Vandici

Victor Slav și Ilinca Vandici

[Sursa foto: captura Kanal D]

Victor Slav le va ridica spectaculos pe Ilinca Vandici și Raluca Bădulescu diseară. Urmărește "Bravo, ai stil! Celebrities" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Victor Slav va face senzație diseară, la "Bravo, ai stil! Celebrities". "Nu încercați asta acasă!", spune el înainte de a o ridica și a o învârti în aer, ca la circ, pe Ilinca Vandici.

Văzând ce se întâmplă, Raluca Bădulescu exclamă că vrea și ea! Zis și făcut, iar Victor Slav o ridică și pe aceasta și o învârte în aer. "Sunteți cei mai tari!", exclamă Raluca Bădulescu.

Victor Slav și Raluca Bădulescu

Victor Slav și Raluca Bădulescu

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online "Bravo, ai stil! Celebrities" pe Kanal D

Vor fi și în emisiunea de diseară dispute între concurente.

Nicoleta Dragne și Anda Adam vor avea o nouă discuție dură, pe seama inteligenței. Nicoleta Dragne susține că e mai inteligentă decât Anda Adam.

"Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea sunt cu siguranță", spune Nicoleta Dragne.

"Scuză-mă, dar m-ai jignit subtil așa, spunând că sunt proastă", îi dă replica Anda Adam.

"Clar nu sunt sub nivelul tău", îi zice Nicoleta Dragne Andei Adam.

Anda Adam

Anda Adam

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Drama neștiută prin care a trecut una din cele mai bune concurente din competiție

Anda Adam, mai multe conflicte în emisiune

Anda Adam s-a certat cu mai multe concurente în acest sezon de" Bravo, ai stil! Celebrities". De altfel, mai multe concurente au intrat în dispute cu cântăreața. 

În general, intervin multe discuții între concurente la "Bravo, ai stil", tensiunea spunându-și cuvântul.

Anda Adam l-a scos din sărite și pe Maurice Munteanu într-una dintre ediții, juratul părăsind platoul.

"Nimeni în 7 sezoane nu l-a scos pe Maurice din platou, asta înseamnă că s-a întrecut măsura", spunea Raluca Bădulescu.

"Aș vrea să fii foarte atentă, cu mine nu-ți merge, eu nu sunt concurentă", i-a spus Maurice, anterior acelei scene în care juratul părăsește platoul, Andei Adam.

"N-am să permit nimănui să mă jignească, nici măcar unui jurat", spunea, în culise, Anda Adam.

Anda Adam consideră că Maurice are ceva cu ea și chiar anunța într-o emisiune anterioară că vrea să părăsească show-ul.

"În sufletul meu nu mai simt la fel de profund și atunci când nu mai simt, prefer să mă retrag de unde nu mai simt.  Pentru că nu mă mai simt suficient de motivată să vin aici în platou cu o ținută pe care să o pot purta cu energia mea bună, să pot alege o piesă, să pot crea o poveste, toate direcțiile astea s-au șters și epuizat. În orice aș veni îmbrăcată, nu sunt suficient de corectă și potrivită în poveste, în ambianță cu corpul meu și ce reprezint, ca atare vreau să mă retrag.  Ador emisiunea asta, sunteți adorabili și nu vreau să fiu judecată pentru asta", spunea Anda Adam.

Citeste si: Ce se întâmplă în ediția de joi Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne: "Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea cu siguranță"

 

Citește-ne pe

Citește și:

Mai știi momentul incendiar când Ilinca Vandici și-a pus rochia în cap! Abia acum a spus ce s-a întâmplat, de fapt, la filmări

Depourile STB Colentina și Titan funcționează în integralitate la această oră. Nicușor Dan: 'Îi încurajez pe toți să reia rapid activitatea'

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

Care este numele real al lui Ruxi de la Bravo, ai stil! Celebrities. Drama neștiută prin care a trecut una din cele mai bune concurente din competiție

Ce se întâmplă în ediția de joi Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne: "Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea cu siguranță"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies