Ce se întâmplă în ediția de joi Bravo, ai stil! Celebrities. Nicoleta Dragne: "Nu mă cred cea mai deșteaptă, dar decât ea cu siguranță"

,
Nicoleta Dragne rabfneste la adresa Andei Adam

Nicoleta Dragne i-a dat replica Andei Adam

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Nicoleta Dragne face o afirmatie care incinge spiritele la Bravo, ai stil! Celebrities in editia de astazi.


In articol:

Ediția de astăzi Bravo, ai stil! Celebrities scoate la iveala o alta neînțelegere intre doua concurente puternice. Este vorba despre Nicoleta Dragne, una din concurentele care nu se sfiește să își spună punctul de vedere și să fie tranșantă și Anda Adam.

Citeste si: Mădălina Pamfile a izbucnit în plâns la Bravo, ai stil! Celebrities: "Se consideră că stau cu un moșneag! Nu aș vrea să se creeze o imagine gresită despre tatăl copiilor mei"

Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities:"Decât Anda Adam, da, sunt mult mai deșteaptă, sunt sigura!" 

Chiar și în ediția precedenta, Nicoleta Dragne nu s-a sfiit să facă câteva remarci care au implicat-o pe cântăreață atunci când a intervenit în conflictul dintre Madalina Pamfile și Ioana Filimon.

Anda Adam s-a simtit jignita de Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebritie

Anda Adam, luata in vizor de Nicoleta Dragne la Bravo, ai stil! Celebrities

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Anda Adam a susținut că nimeni nu ar trebuie să facă afirmații sau să se lege de familia cuiva, mai ales când la mijloc sunt copiii. Însă Nicoleta i-a dat replica spunând că nu despre asta este vorba. Nicoleta Dragne: "Decât Anda Adam, da, sunt mult mai deșteaptă, sunt sigura! Mi-a dovedit asta aici, nu știam până acum. Și da, îmi asum ce spun acum. Nu Anda Adam, artistul, ci Anda Adam omul. Da, sunt și mai deasteapta și mai educata, stiu să îmi susțin punctul de vedere. Nu mă învârt în jurul cozii, nu neg ceea ce spun, nu jignesc, am bun simt fata de toată lumea."

Raluca Badulescu, show total in platoul Bravo, ai stil! Celebrities

Se pare că și în ediția de astăzi Nicoleta își susține punctul de vedere și în fata Andei ieșită la defilare și spune că: "Nu mă cred cea mai frumoasa și cea mai deșteaptă, dar decât ea, sunt cu siguranță.

Anda Adam: "Scuza-mă, m-ai jignit așa subtil că sunt proasta!"

Însă, de departe, cele mai incendiare momente sunt cele oferite de Raluca Badulescu și Ilina Vandici. Cele doua au reușit să ridice platoul în picioare, mai ales "mă-ta mare" care nu se așteptă să îi reușească priza întocmai că un profesionist! 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Aer în loc de combustibil la benzinărie: „Ia uite cum se alimentează un camion cu aer, cum se fură la pompă“ VIDEO

Ce detaliu a observat Raluca Badulescu la mâinile lui Ruxi dupa ce a defilat. Juratul: "In asta sta maiestria, este un absolut al styling-ului"

Cod galben de amenințare teroristă, prelungit în Crimeea - Decizia, luată la câteva ore după exploziile de la un aerodrom

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Cine este și câți ani are Tuba din serialul Aripi frânte! Vă mai amintiți de talentata actriță Seda Türkmen din distribuția producției Un destin la răscruce?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies