Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 8, subtitrat în limba română VIDEO. Din ce în ce mai multe probleme pentru Kadir și frații săi

,
totul pentru familia mea episodul 8 24 noiembrie 2022

Kadir, față în față cu Melisa

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul 8 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D joi, 24 noiembrie 2022, de la ora 20:00. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.

Kadir și frații acestuia par să fie urmăriți de ghinion, astfel că nu își pot găsi deloc liniștea, fiecare zi aducându-le noi motive de supărare.

În episodul 8 al serialului „Totul pentru familia mea”, Kadir va simți că totul se prăbușește în jurul lui, sora mai mică a acestuia fiind transportată de urgență la spital.

Ce se va întâmpla în episodul 8 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Kadir și frații acestuia trec din nou prin momente delicate. După ce Asiye i-a găsit pe frații ei fără suflare și a alertat autoritățile, acum, micuța Emel este în pericol de moarte. Dacă restul fraților ei și-au revenit rapid, în cazul ei lucrurile sunt ceva mai complicate. Pus în fața acestei situații delicate, Kadir simte că nu mai poate face față problemelor și își va striga disperarea. Fratele mai mare îi va implora pe medici să îi salveze sora mai mică. După ce și-au pierdut părinții în condiții suspecte și au rămas orfani, să își piardă sora mai mică ar fi o adevărată lovitură pentru cei trei frați.

Pe lângă problemele din familie, Kadir este prins la mijloc într-o problemă de ordin sentimental. Melisa este îndrăgostită nebunește de el, dar acesta se apropie din ce în ce mai mult de Süsen. Melisa nu poate accepta acest lucru, iar întreaga situație o face să se consume foarte tare. Mai mult, aceasta trebuie să îi țină piept și lui Berk, tânărul care este îndrăgostit de ea și pe care l-a respins.

Kadir nu știe cum să reacționeze în această situație pentru a nu răni pe nimeni. Melisa își va face curaj și îl va confrunta pe Kadir, încercând să descopere care este adevărul și pe cine place, de fapt, tânărul.

„Dacă îmi vei spune adevărul, mă voi simți mai bine”, îi va spune Melisa lui Kadir.

Ce se va întâmpla între cei doi tineri, dar și dacă vor reuși medicii să o salveze pe micuța Emel poți vedea în episodul 8 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

La Kanal D, din luna noiembrie a început difuzarea serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, acesta făcând parte din programul TV al postului de televiziune. Este vorba despre un serial care are o poveste impresionantă în spate. Mai exact, „Totul pentru familia mea” îi aduce în fața telespectatorilor pe Kadir, Ömer, Asiye și mezina familiei, Emel, patru frați care ajung să trăiască în condiții grele și să se lupte cu sărăcia după ce părinții lor au murit.

Serialul „Totul pentru familia mea” este difuzat la Kanal D de luni până joi, de la ora 20:00, dar poate fi urmărit și online, live pe kanald.ro. Pentru a-l viziona de pe tabletă, telefonul mobil sau laptop trebuie accesat https://www.kanald.ro/live.html.  

Citește și: Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis Minkari!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

Guvernul va îngheța pensiile de serviciu pentru 5 categorii de pensionari

Melisa din serialul Totul pentru familia mea, poveste de dragoste alături de unul dintre cei mai chipeși actori turci! Iată cine este logodnicul tinerei actrițe Damlasu İkizoğlu!

Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies