Emel, în pericol de moarte! Urmăriți un nou episod din serialul ”Totul pentru familia mea”, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

,
Emel, în pericol de moarte!

Emel, în pericol de moarte!

În această seară, de la ora 20:00, noi întâmplări neprevăzute vor avea loc într-un nou episod al serialului ”Totul pentru familia mea”.

Serialul ”Totul pentru familia mea” continuă în această seară, de la ora 20:00, cu noi întâmplări pline de suspans. Kadir, Ömer și Asiye trec prin momente cumplire, micuța Emel este în pericol de moarte.

Kadir, Ömer și Asiye trec prin clipe de coșmar

Pentru Asiye vor fi momente foarte grele în momentul în care va ajunge acasă și își va găsi cei doi frați și surioara mai mică fără suflare.

Aceasta va încerca să îi trezească, însă în zadar, moment în care tânăra va intra în panică și va încerca să găsească cea mai bună soluție pentru a-și salva frații. 

Asiye a încercat din răsputeri să o trezească pe sora ei mai mică, Emel, atunci când a văzut că fetița nu reacționează a sunat la salvare.

După pierderea părinților, cei trei frați nu ar suporta ideea să-și piardă și sora mai mică. Kadir este disperat și ar face orice ca să o salveze pe Emel.

Citește și: Ce va face Nebahat din "Totul pentru familia mea". Urmăriți un nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

”Spuneți ce, vă rog! Sunt aici, frățiorii mei!”, a spus Kadir.

Melisa este îndrăgostită de Kadir, lucru care nu-i pică deloc bine lui Berk, care la rândul lui a fost respins de tânără.

”Cred că, dacă ar fi de acord, te-a duce și pe șantier după el și te-ai muta și cu el în coteț”.

Nu pierdeți in aceasta seara, de la ora 20:00, un nou episod încărcat de dramatism al serialului “Totul pentru familia mea”. Telespectatorii vor putea urmări aceasta producție de luni pana joi, de la ora 20:00.

Serialul „Totul pentru familia mea” îi aduce în atenția publicului pe Kadir,  gemenii Ömer și Asiye și mezina familiei, Emel. Ei sunt cei patru frați care se luptă să facă față provocărilor de zi cu zi, după ce au rămas orfani. Povestea lor este una impresionantă, punând accentul foarte mult pe emoție. 

Citește și: Hatice, mama celor patru frați din serialul Totul pentru familia mea, o actriță renumită pentru talentul și frumusețea ei! Iată cum arăta Güzin Alkan la început de carieră, în urmă cu aproape două decenii!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Ce va face Nebahat din "Totul pentru familia mea". Urmăriți un nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Caz incredibil în Turcia: Un vânător a murit după ce a fost împușcat de propriul câine

Ce va face Nebahat din "Totul pentru familia mea". Urmăriți un nou episod, în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D

Aybike din serialul Totul pentru familia mea are o familie frumoasă și dincolo de platourile de filmare! Iată cine sunt și cum arată părinții și sora celebrei actrițe Melis...

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies