Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 6, subtitrat în limba română VIDEO. Melisa îi va răni sentimentele lui Ömer

Autor: Bianca Hriscu

Ömer trăiește prima dezamăgire în dragoste 

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 6 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Îl poți urmări și online, live subtitrat pe kanald.ro.

Episodul 6 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea” aduce noi răsturnări de situație și tensiuni. Lucrurile se complică între Kadir și Ömer, totul din cauza frumoasei Melisa.

Ce se va întâmpla în episodul 6 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

Melisa are sentimente puternice pentru Kadir și încearcă să îi atragă acestuia atenția prin orice mijloc. Astfel, adolescenta îi scrie o poezie de dragoste lui Kadir, însă întâmplarea face ca textul să ajungă la Ömer.

Pentru că tânărul este îndrăgostit nebunește de Melisa, consideră că este momentul să îi dezvăluie acesteia ceea ce simte cu adevărat pentru ea, având în vedere că acum are dovada clară că sentimentele îi sunt împărtășite. Cu toate acestea, Ömer va avea parte de o mare dezamăgire. Melisa va fi foarte directă cu el și îi va dezvălui că, de fapt, poezia nu a fost scrisă pentru el, moment în care Ömer nu va știi cum să reacționeze.

În episodul 6 al serialului „Totul pentru familia mea”, lucrurile se complică și între Suzan și Akif. Acesta din urmă va afla că Suzan este însărcinată, veste care îl va face să intre în panică, fără să vadă o soluție pentru a gestiona această situație. 

Dacă va afla Ömer că Melisa este îndrăgostită, de fapt, de Kadir, fratele lui mai mare, dar și dacă acest detaliu va reuși să distrugă relația dintre cei doi frați poți vedea în episodul 6 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”.

Tot în episodul difuzat marți seară, telespectatorii vor putea afla ce se va întâmpla între Suzan și Akif, dar și ce plan de răzbunare pune Nebahat la cale. 

Citește și: Suzan din serialul turcesc „Totul pentru familia mea”, urmărită de ghinion în dragoste. De câte ori a fost căsătorită actrița Ahu Yağtu

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

Serialul „Totul pentru familia mea” îi ține în suspans pe telespectatorii Kanal D în fiecare seară, de luni până joi, de la ora 20:00. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online.

Pentru a vedea episoadele live, online, subtitrate în limba română, fanii serialului pot accesa https://www.kanald.ro/live.html  de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Serialul „Totul pentru familia mea” este o poveste presărată cu foarte multă emoție, tensiuni și răsturnări de situație. Producția turcească îi aduce în atenția publicului pe Kadir, Omer, Asiye și Emel, cei patru frați care rămân orfani după ce părinții lor mor în condiții suspecte, tragedie în spatele căreia se află maleficul Akif. Fiecare zi vine la pachet cu o nouă provocare pentru cei patru frați, aceștia fiind nevoiți să facă față condițiilor grele de trai, dar și răutăților venite din partea celor din jur. 

Citește și: Nebahat din serialul Totul pentru familia mea, considerată una dintre cele mai frumoase și talentate actrițe din Turcia! Iată cum arăta celebra Simge Selçuk, în urmă cu două decenii, când a debutat pe platourile de filmare!

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!