Program TV „Totul pentru familia mea”. Vezi online live episodul 16, subtitrat în limba română VIDEO. Melisa, hotărâtă să lupte pentru Kadir

Author: Bianca Hriscu

Melisa vrea să lupte pentru Kadir

Sursa: Captură KANAL D

În această seară, de la ora 20:00, la Kanal D începe episodul 16 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Urmărește-l și online, live pe kanald.ro.

În noul episod al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, telespectatorii vor avea parte de momente tensionate.

Se complică lucrurile pentru Ömer, iar Melisei îi va fi din ce în ce mai greu să se înțeleagă cu familia ei.

Ce se va întâmpla în episodul 16 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”?

De când Suzan a decis să îl accepte și să îl recunoască pe Ömer drept fiul ei, fiica acesteia, Harika, încearcă din răsputeri să îl țină la distanță pe tânăr de familia lor.

Astfel, tânăra pune la cale un plan prin care să îl elimine definitiv pe Ömer din viețile lor. Un conflict apărut la școală va duce la exmatricularea lui Ömer, Suzan fiind cea care va depune plângerea. Totul se va întâmpla din cauza lui Tolga, cel care îl va provoca pe Ömer, cei doi ajungând să se bată în văzul tuturor. În plus, Ömer  va fi acuzat că a rănit-o grav pe Harika, astfel că va fi nevoit să suporte consecințele.

Dacă Ömer are parte doar de probleme, lucrurile par să se îndrepte în direcția potrivită pentru Doruk și Asiye. Tânărul îi va face o frumoasă declarație de dragoste lui Asiye, dezvăluindu-i că ar fi în stare să facă orice pentru ea.

„Încă n-ai înțeles cât de mult te iubesc? Aș distruge lumea pentru tine”, îi va spune Doruk lui Asiye. 

În ceea ce o privește pe Melisa, lucrurile se complică pentru ea. Adolescenta va purta o discuție aprinsă cu părinții ei, aceștia ajungând să îi interzică să se mai vadă cu Kadir. Convinsă că ceea ce trăiește în prezent este dragostea adevărată, Melisa va avea o reacție care îi va surprinde pe părinții ei. Aceasta nu doar că îi va înfrunta pentru a-și apăra povestea de iubire, ci le va întoarce spatele, semn că nu este dispusă să renunțe la Kadir.

Citeste si: Culiță Sterp aruncă bomba: „Băiatul meu din prima căsătorie!”. Și-a luat prin surprindere toți fanii cu declarația asta

Cum va evolua povestea de iubire dintre Melisa și Kadir, având în vedere că părinții Melisei nu sunt de acord cu această relație, dar și dacă va fi exmatriculat Ömer poți vedea în episodul 16 al serialului turcesc „Totul pentru familia mea”, difuzat la Kanal D pe 8 decembrie 2022.

Citește și: Micuța Emel din serialul Totul pentru familia mea, sărbătorită pe platourile de filmare! Iată ce surpriză i-au pregătit colegii săi și cum a reacționat Aylin Akpinar!

Calendar ortodox 4 februarie 2023: Ce sărbătoresc creștinii azi? Rugăciunea pentru împăcarea sufletului și iertarea păcatelor

Vezi Video Online subtitrat serialul „Totul pentru familia mea” pe Kanal D

În fiecare seară, de luni până joi, la Kanal D sunt difuzate noi episoade ale serialului turcesc „Totul pentru familia mea”. Serialul face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și poate fi urmărit atât din fața micului ecran, cât și online, de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă, accesând https://www.kanald.ro/live.html.    

Serialul „Totul pentru familia mea” se află în topul preferințelor telespectatorilor Kanal D, povestea celor 4 frați rămași orfani fiind una emoționantă. 

Citește și: Harika din producția Totul pentru familia mea, a dezvăluit cea de-a doua mare pasiune a sa! Iată ce face celebra actriță Gözde Türker când nu se află pe platourile de filmare!

 


Natalia a dat cărțile pe față în Casa iubirii! Concurenta l-a înfruntat aprig pe Robert și i-a mărturisit tranșant lui Marinel că nu simte nimic pentru el! „N-a fost scânteia aia! Am încercat! Dar nu pot să spun că s-a schimbat foarte mult!”

Influențată de Radu, Natalia le-a mărturisit lui Robert și lui Marinel că nu a simțit pentru niciunul dintre ei scânteia care să ducă la o posibilă relație! „Eu n-am avut chestia asta din păcate cu tine!”

Cookies