În această seară, de la ora 20:00, în serialul Totul pentru familia mea, Harika, la un pas de a-și atinge scopul! Suzan va lua o decizie dureroasă în privința lui Ömer, care va fi aspru pedepsit!

Author: Daniela Iliuta
Actualizat: 08 dec 2022, 09:34
Foto(9)

Gestul extrem la care a recurs Harika se va răsfrânge asupra lui Ömer! Suzan va decide ca fiul ei să fie aspru pedepsit!

Serialul Totul pentru familia mea, difuzat la Kanal D, de luni până joi, de la ora 20:00, continuă să surprindă publicul cu noi momente impresionante și răsturnări de situație din viață celor patru frați, Kadir, Asiye, Ömer și Emel, care sunt supuși la grele încercări de când părinții lor au murit.

Harika, la un pas de a-și atinge scopul! Suzan va lua o decizie dureroasă în privința lui Ömer

În episodul din această seară, lucrurile vor lua o turnură neașteptată pentru tânărul Ömer, care deși spera că se va apropia din ce în ce mai mult de mama sa, va fi din nou respins și chiar pedepsit aspru de către aceasta. Gestul extrem pus la cale de Harika începe să dea roade, deoarece totul se va răsfrânge asupra lui Ömer, așa cum tânăra își propusese, pentru a-l elimina definitiv din viața ei și a mamei sale.

Între timp, Tolga îi va pune gând rău lui Ömer, după ce află că acesta ar fi lovit-o intenționat pe sora lui, Harika și are de gând să îl pedepsească aprig, chiar în văzul tuturor, la școală. Cei doi tineri se încaieră, în ciuda intervenției lui Doruk și a lui Kadir, care vor să aplaneze conflictul iscat.

Tânărul Doruk îi mărturisește sentimentele sale frumoasei Asiye și cei doi îndrăgostiți se apropie din ce în ce mai mult și își promit să protejeze relația. Doruk îi spune că ar distruge lumea de dragul ei.

Citește și: Ömer din serialul Totul pentru familia mea, în cele mai tandre ipostaze! Iată cum a fost surprins, de curând, carismaticul actor Yiğit Koçak, dincolo de platourile de filmare!

În cele din urmă, Suzan va lua o decizie radicală în privința propriului ei fiu. Această are de gând să ceară exmatricularea lui Omer de la școala condusă de Akif Atakul, pentru a-l pedepsi aspru pentru ceea pățise Harika. Tânărul va fi de-a dreptul șocat de hotărârea mamei sale, însă își va acceptă sentința cu demnitate.

Ilnknur este arestată, iar Sengul ajunge la spital. Vezi online live episodul 42 al serialului “Totul pentru familia mea”, subtitrat în limba română

Pe de altă parte, Melisă va fi obligată de către părinții ei să renunțe definitiv la Kadir, deoarece aceștia nu sunt de acord că fiica lor să aibă un iubit din clasa socială inferioară lor. Însă tânăra li se va împotrivi vehement și va lua o decizie neașteptată. Rămâne de văzut ce se va întâmplă cu cei patru frați, dar și care va fi hotărârea Melise, astăzi, într-un nou episod dramatic, din serialul Totul pentru familia mea, de la 20:00, la Kanal D!

Citește și: Celil Nalçakan, mândru de familia sa! Iată cine sunt cele mai importante și iubite persoane din viața celebrului actor, care joacă rolul Akif Atakul în serialul Totul pentru familia mea!

 


Patrick, pus la zid de Mihaela, după ce a fost desemnat favoritul publicului în Gală! „Acum, Patrick, e foarte sigur pe el, e cel mai votat” Iată cine a fost fata care i-a luat apărarea!

După ce a fost desemnat cel mai votat concurent, Patrick și-a schimbat atitudinea și unele fete l-au pus la zid! Iată ce controverse răsunătoare s-au iscat in casa fetelor si cine i-a sărit in apărare lui Patrick!

Cookies