Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 133, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha are îndoieli în ceea ce îl privește pe Mehmet

Author: Amalia Georgescu

Zuleyha, din ce în ce mai confuză

Sursa: Captură KANAL D

De la ora 20:00, la Kanal D va fi difuzat episodul 133 al serialului „Mă numesc Zuleyha”. Îl poți urmări atât la TV, cât și online, subtitrat în limba română pe kanald.ro.

Deși Zuleyha primește în mod constant dovezi de iubire din partea lui Mehmet, aceasta are în continuare îndoieli în ceea ce îl privește. Ce o va determina pe frumoasa Zuleyha să se întrebe dacă a făcut sau nu alegerea corectă atunci când a decis să îl accepte în viața ei? 

Ce urmează în episodul 133 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”? 

În episodul 133 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha” se vor derula din nou scene dramatice.

De această dată, Betul va fi în pericol de moarte, aceasta picând în capcana pe care chiar ea a întins-o. Aceasta ajunge să fie ostatica lui Mehmet și va face tot posibilul pentru a-l convinge pe acesta că nu a dezvăluit nimănui adevărata lui identitate. Cu toate acestea, Mehmet este gata să o pedepsească pe Betul pentru tot răul pe care l-a făcut și rămâne de văzut cum va alege să facă acest lucru.

Chiar dacă relația dintre ea și Mehmet evoluează cu pași repezi, Zuleyha va ajunge să își pună tot felul de întrebări. Aceasta este din ce în ce mai confuză în ceea ce îl privește pe bărbatul care a apărut în viața ei, unele acțiuni ale acestuia reușind să o pună pe gânduri. 

„Nu știu, sunt foarte confuză! Oare fac o greșeală, oare mă înșel! În privința lui Mehmet! Face acțiuni care-mi stârnesc suspiciuni!”,  va

spune Zuleyha.

Citește și: Informatii despre pulsul normal in functie de varsta

Citeste si: Berguzar Korel, mesaj îngrijorător lansat în mediul online! Iată ce anume a pățit celebra actriță, in Londra, acolo unde locuiește alături de familia sa!

Auzind discuția, Mehmet îi va cere femeii iubite să aibă încredere în el, încercând astfel să alunge orice urmă de îndoială apărută în sufletul frumoasei Zuleyha.

Dacă va reuși Mehmet să o liniștească pe Zuleyha, dar și ce se va întâmpla, în cele din urmă, cu Betul poți vedea în episodul 133 al serialului turcesc „Mă numesc Zuleyha”. Dacă vrei să îl urmărești online, atunci trebuie să accesezi https://www.kanald.ro/live.html   de pe telefonul mobil, laptop sau tabletă.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Serialul turcesc „Mă numesc Zuleyha” este difuzat la Kanal D de luni până vineri, începând cu ora 20:00, acesta făcând parte din programul TV al postului de televiziune. Ajuns la sezonul cu numărul 4, serialul „Mă numesc Zuleyha” îi ține în fața micilor ecrane pe telespectatori, povestea de viață a frumoasei Zuleyha fiind una cu adevărat impresionantă. În lupta ei pentru iubire și liniște, Zuleyha are de înfruntat foarte multe obstacole, iar fanii serialului sunt nerăbdători să afle dacă va reuși tânăra să ajungă exact acolo unde și-a propus.

Citeste si: Cine este și câți ani are Vahap, fratele lui Abdulkadir din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cu se ocupă celebrul actor Ergün Metin când nu se află pe platourile de filmare!

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!