Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 125, subtitrat în limba română VIDEO. Mama lui Betul, disperată! Ce îi cere fiica ei

,
Betul din "Mă numesc Zuleyha" și mama ei

Betul și mama ei 

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 125 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Zuleyha află despre escrocheriile făcute de Betul și decide să îl informeze și pe Fikret despre ce a făcut și face logodnica lui.

Zuleyha descoperă că Betul își însușește bani care aparțin, de drept, familiei Yaman.

Saniye, buna ei prietenă, o sfătuiește să îi spună lui Fikret, iar Zuleyha e de acord.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Mă numesc Zuleyha” pe Kanal D

Tot în episodul 125 din "Mă numesc Zuleyha", Betul se teme că se va afla adevărul despre incidentul dintre ea și Azize.

Toată lumea este îngrijorată pentru starea de sănătate a lui Azize, dar nimeni nu cunoaște adevăratul motiv pentru care bătrâna a ajuns într-o stare atât de gravă la spital.

Betul se teme că se va afla despre incidentul pe care l-a avut cu Azize și merge la mama ei să o ajute în această problemă. Sermin este șocată și se teme pentru viața ei și pentru cea a fiicei sale atunci când află că Betul deține dovada faptului că Mehmet este infractorul căutat de către autorități.

Ce se mai întâmplă în episodul 125 din "Mă numesc Zuleyha"  aflați doar urmărindu-l, în această seară, de la ora 20:00.

Îl puteți urmări și Live video online, subtitrat în limba română, pe  https://www.kanald.ro/live.html, de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.

Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha descoperă escrocheriile făcute de Betul

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Cano din serialul Mă numesc Zuleyha, surprins alături de familia sa! Celebrul actor Erkan Bektaş are o relație specială cu fiul lui, dar și cu cei doi părinți vârstnici pe care îi adoră și le este mereu aproape!

„Mă numesc Zuleyha”, cifre impresionante de audiență

„Mă numesc Zuleyha”, sezonul 3  înregistrează cifre de audiență impresionante la Kanal D.

Episodul din 26 mai 2022 a plasat Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România, pe două categorii de public monitorizate.

Kanal D s-a clasat cu episodul din 26 mai 2022 pe primul loc, pe podiumul audiențelor, atât în ceea ce privește publicul din întreaga țară, cât și la orașe.

Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha

[Sursa foto: Kanal D]

În intervalul de difuzare a serialului “Mă numesc Zuleyha”, Kanal D a înregistrat 6.4 puncte de rating și 17,8% cotă de piață, pe targetul Național, și 6.4 puncte de rating și 17,4% cotă de piață, pe targetul All Urban.

Episodul de din 27 mai al serialului “Mă numesc Zuleyha” a fost urmărit, în fiecare minut, de o medie de 1.133.000 telespectatori din întreaga țară. Minutul de aur, atins la 22:05, a adunat în fața micilor ecrane, la Kanal D, peste un milion și jumătate de fani (1.552.000).

Serialul "Mă numesc Zuleyha" e difuzat, după încheierea producției "Fiica ambasadorului", de 5 ori pe săptămână de către Kanal D, de luni până vineri, de la aceeași oră: 20:00.

Citeste si: Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, zilele lui Betul sunt “numerate”

Cafeluța cu lapte și cafea ar putea deveni un lux! Eurostat anunță datele care afectează toată UE

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 124, subtitrat în limba română VIDEO. Zuleyha se zbate între viață și moarte: „Pacientei i s-a oprit inima”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies