Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha. Ilayda și Melisa Çevik seamănă ca două picături de apă! Mulți au crezut că sunt gemene!

,

Ilayda Çevik, care a jucat magistral rolul Betul în serialul Mă numesc Zuleyha, se numără printre cele mai talentate și frumoase actrițe din Turcia. Iată cine este sora ei mai mică!


In articol:

Superba Ilayda Çevik se numără printre cele mai talentate și apreciate actrițe ale momentului în Turcia. Deși are doar 27 de ani, Ilayda a reușit să cucerească publicul din țară ei natală și din străinătate cu talentul ei desăvârșit și cu frumusețea ei răpitoare.

Telespectatorii din România au cunoscut-o pe Ilayda încă din anul 2020, când a jucat în serialul Lacrimi la Marea Neagră, în care a interpretat rolul sfioasei Berrak, iar în anul 2022 îndrăgită actrița a revenit la Kanal D în producția Mă numesc Zuleyha, în rolul avocatei Betul.

Cine este și cum arată sora mai mică a lui Betül din serialul Mă numesc Zuleyha

Ilayda Çevik s-a născut în anul 1994, în Balıkesir, unde a crescut și a studiat alături de sora ei mai mică, Melisă și au primit o educație aleasă din partea părinților lor, care le-au sprijinit mereu în tot ceea ce și-au dorit să realizeze pe plan personal și profesional. La vârsta majoratului, după absolvirea liceului de Arte Frumoase Mimar Sinan, Ilayda Çevik a decis să studieze Facultatea de Teatru în cadrul Universității Yeditepe. Încă din timp ce studia tânăra a început să joace în piese de teatru.

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

ma numesc zuleyha

Ilayda Çevik, in serialul Ma numesc Zuleyha

[Sursa foto: Captură KANAL D]

După încheierea studiilor, Ilayda a decis să se stabilească în Istanbul, acolo unde a primit din ce în ce mai multe propuneri de a juca în seriale de televiziune.

În anul 2013 a primit primul ei rol într-un serial turcesc de televiziune, Karagul, pe care l-a jucat impecabil și i-a adus mare succes. Au urmat apoi alte câteva roluri în seriale de mare succes și a devenit din ce în ce mai cunoscută și pe plan internațional.

Ilayda Çevik

Ilayda Çevik, o actrita talentata

[Sursa foto: Instagram Ilayda Çevik]

Dincolo de cariera strălucită, Ilayda Çevik este o femeie fericită și pe plan personal, deoarece iubește și trăiește o superbă poveste de dragoste cu un bărbat a cărui identitate a preferat să o păstreze în secret și totodată are și o familie minunată. Ilayda adoră să petreacă timp alături de părinții săi și de sora ei mai mică, Melisa. Cele două surori au o relație specială și seamănă uluitor de mult. Mulți dintre fanii actriței au susținut în mediul virtual că cele două seamănă atât de bine încât par surori gemene.

Ilayda Çevik

Ilayda Çevik, alaturi de sora ei mai mica

[Sursa foto: milliyet.com.tr]

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, zilele lui Betul sunt “numerate”

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Poveşti picante din Brăila de altădată. De unde vine refrenul: „La tanti Elvira uşor se câştiga lira“ VIDEO

Kerem Alisik, actorul care a dat viață personajului Fekeli în serialul Mă numesc Zuleyha, aniversare cu peripeții! Iată câți ani a împlinit îndrăgitul actor și cum a fost...

A murit regele pop-ului israelian: Era socrul lui Quentin Tarantino

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Ma numesc Zuleyha, zilele lui Betul sunt “numerate”

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies