El este cel mai iubit și important Betül din serialul Mă numesc Zuleyha! Iată cum a fost surprinsă recent superba actriță Ilayda Çevik, alături de actualul ei partener!

,

Ilayda Çevik este una dintre cele mai talentate și apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia.


In articol:

Ilayda Çevik are doar 27 de ani a devenit una dintre cele mai apreciate actrițe din tânăra generație în Turcia, ce s-a remarcat printr-un talent desăvârșit, o carisma aparte, dar și o frumusețe răpitoare. Telespectatorii au fost fascinați de rolul Betül, jucat magistral în serialul Mă numesc Zuleyha, cel mai recent proiect al superbei actrițe Ilayda Çevik.

El este cel mai iubit și important Betül din serialul Mă numesc Zuleyha

Ilayda Çevik a venit pe lume în anul 1994 în Balıkesir. Părinții săi i-au fost cel mai mare sprijin și au ajutat-o să studieze pentru a-și îndeplini marele vis de a deveni o actrița celebra. Anii au zburat și frumoasă Ilayda, ajunsă la vârsta majoratului a decis să studieze mai întâi în cadrul Centrului de Artă Müjdat Gezen, cursuri de teatru și ulterior s-a înscris și la Facultatea de Teatru și Film în cadrul Universității Yeditepe.

Citeste si: Cine este și câți ani are frumoasa Betül, fiica lui Şermin din serialul Mă numesc Zuleyha? Iată cine este iubitul talentatei actrițe Ilayda Çevik!

Dornică să se afirme și să ajungă cât mai rapid o actrița renumită, Ilayda Çevik a început să joace încă din timpul facultății, în piese de teatru pe scenă Teatrului de Stat din Balıkesir, până când a fost remarcată de marile case de producții și atunci această a fost cooptată în diverse seriale și chiar în două filme artistice și astfel visul i s-a îndeplinit ajungând o actrița faimoasa în Turcia și chiar și peste hotare. În anul 2021 Ilayda Çevik a acceptat să joace în distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care ainterpretat rolul Betul, o tânăra ambițioasă și dornică să se îmbogățească rapid.

În viața reală, Ilayda Çevik este și o femeie împlinită deaorece trăiește de câțiva ani o frumoasă relație de iubire cu un bărbat a cărui identitate a preferat să o păstreze departe de presă din Turcia.

Această pare extrem de fericită alături de iubitul ei și adoră să petreacă timp liber împreună departe de aglomerația marilor orașe, preferând să se bucure de liniște și de natură, sau călătorind pe mare.

Citeste si: Betül din serialul Mă numesc Zuleyha, transformare spectaculoasă de look! Iată cum arăta celebra actriță Ilayda Çevik în urmă cu patru ani, când avea părul lung!

 

Citește-ne pe

Citește și:

De ce nu dronele, ci tancurile, vor elibera Ucraina: rata de succes ridicată a aeronavelor, rezultatul unor condiţii unice

Kerem Alışık, mesaj uluitor pentru echipa de producție a serialului Mă numesc Zuleyha, după ce a părăsit distribuția! „Ah, Fekeli! Nu știu cum să-mi iau rămas bun de la...

Emmanuel Macron îi dă flit lui Zelenski: Se opune total desemnării Rusiei ca stat terorist

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Zuleyha iubeste din nou? Aflati ce se va intampla la conacul Yaman, in aceasta seara, intr-un nou episod captivant din serialul Ma numesc Zuleyha, de la ora 20:00

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies