Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 111, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret îl amenință pe Mehmet!

,
Mehmet și Fikret

Mehmet și Fikret

[Sursa foto: Kanal D]

Kanal D difuzează astăzi episodul 111 din "Mă numesc Zuleyha". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Un nou episod plin de suspans din "Mă numesc Zuleyha", cel cu numărul 111, e difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D.

Escrocul Mehmet, fostul soț al Zuleyhăi, nu renunță la vechiul plan de a o recuceri pe frumoasa eroină a serialului.

Vezi Video Online „Mă numesc Zuleyha”, pe Kanal D

Fikret înnebunește când aude, îl confruntă pe Mehmet și îl amenință că dacă nu o lasă în pace pe Zuleyha va avea grijă de el.

Mehmet află că oamenii lui se fac vinovați de moartea lui Ali Fekeli. El nu e de acord cu ce au făcut aceștia.

Ce se mai întâmplă în episodul 111 din "Mă numesc Zuleyha" aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D sau pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe orice dispozitiv cu conectare la internet.  

Zuleyha din "Mă numesc Zuleyha"

Zuleyha, distrusă că trebuie să trăiască momentan fără Demir

[Sursa foto: Kanal D]

Citeste si: Program TV „Mă numesc Zuleyha”. Vezi online episodul 110, subtitrat în limba română VIDEO. Fikret suferă cumplit din pricina pierderii unchiului!

"Mă numesc Zuleyha", de luni până vineri la Kanal D

Producția "Mă numesc Zuleyha" e difuzată de către Kanal D, după încheierea serialului "Fiica ambasadorului", de cinci ori pe săptămână, de luni până vineri, de la aceeași oră: 20:00. 

"Mă numesc Zuleyha" este un serial turcesc foarte popular, iar cifrele de audiență o dovedesc.

Producția a plasat miercuri, 6 aprilie 2022, postul Kanal D pe primul loc în clasamentul audiențelor, la nivelul publicului din întreaga țară și de la orașe, conform cifrelor furnizate de Kantar Media România.

În intervalul difuzării producției (20:00 – 23:30), stația TV a înregistrat 7,3% puncte de rating și 18,5% cota de piață, pe targetul Național, și un rating de 6,2% și 16,0% cota de piață, pe targetul All Urban.

Peste 1 milion (1.282.000) de telespectatori au urmărit, în medie, în fiecare minut al difuzării, serialul preferat, iar minutul de aur, înregistrat la 21:30, a ținut în fața micilor ecrane 1.659.000 de fani ai serialului.

Acțiunea se concentrează în cel de al treilea sezon al producției "Mă numesc Zuleyha", pe care Kanal D îl difuzează acum, pe povestea de dragoste dintre frumoasa Zuleyha, eroina serialului (Hilal Altınbilek), cu Demir Yaman, care devine soțul ei, personaj tot principal, interpretat de Murat Ünalmıș.

Citeste si: Adevăratul motiv pentru care marele actor Kerem Alışık a părăsit distribuția serialului Mă numesc Zuleyha, în care a jucat rolul Ali Rahmet Fekeli! A fost nevoit să plece sau totul s-a petrecut conform scenariului?

 

Citește-ne pe

Citește și:

Canalul Siret-Bărăgan putea iriga 10% din agricultura României. Cât de realist este noul plan al lui Petre Daea

Hilal Altinbilek, eroina serialului Mă numesc Zuleyha, surpriză de senzație pentru cel mai important bărbat din viața sa!

Lionel Messi, chemat să salveze viața unui tânăr condamnat la moarte în Arabia Saudită

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Ma numesc Zuleyha”, Fikret il ameninta pe Mehmet

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies