Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de miercuri, 2 februarie 2022 - VIDEO. Adina Halas, dezvăluire emoționantă înainte de marea finală

,
bravo ai stil celebrities 2 februarie 2022

Adina Halas, finalistă la Bravo ai stil! Celebrities, sezonul 7

[Sursa foto: Captură KANAL D]

O nouă ediție „Bravo, ai stil! Celebrities” începe la Kanal D miercuri, 2 februarie 2022, de la ora 23:00. O poți urmări și în mediul online, accesând kanald.ro.


In articol:

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de final, astfel că sunt ultimele ediții ale sezonului cu numărul 7. Miercuri, 2 februarie 2022, concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” par copleșite de emoții.

Ce dezvăluiri vor face, dar și ce concurentă nu își va mai putea stăpâni lacrimile?

Se simt deja emoțiile finalei. Ce urmează la „Bravo, ai stil! Celebrities”, ediția de miercuri, 2 februarie 2022?

Cinci concurente au rămas în cursa pentru marele premiu pus la bătaie în finala „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Pentru Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Ruxi, Bella Santiago și Adina Halas emoțiile sunt uriașe, având în vedere că a început numărătoarea inversă și au mai rămas doar câteva zile până va fi aleasă marea câștigătoare „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7.

În ediția de miercuri a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, cele cinci concurente vor fi copleșite de emoții. Mai tot timpul puternică și reușind să își ascundă foarte bine trăirile, de această dată, Ruxi va izbucni în lacrimi la „Bravo, ai stil! Celebrities”. Concurenta va aborda un subiect sensibil și care o va emoționa puternic.

„Pe vremea noastră nu exista că ai voie să visezi, știi...stai că mă emoționez”, va spune Ruxi, printre lacrimi.

Adina Hals nu se va feri să spună că „Bravo, ai stil! Celebrities” este emisiunea care va ocupa un loc special în sufletul ei, concurenta fiind mai emoționată ca niciodată.

„Da, o mare parte din sufletul meu este, de acum, și legat de Bravo, ai stil!”, va spune Adina Halas.

Chiar dacă atmosfera din platoul emisiunii va fi una emoționantă, cei trei jurați nu vor putea trece cu vederea greșelile stilistice.

Maurice Munteanu și Raluca Bădulescu se vor declara dezamăgiți de ținutele alese de cele 5 concurente, mai ales că mai sunt doar câteva zile până la marea finală. Cum vor nota ținutele, dar și ce concurente vor fi puse la zid poți vedea urmărind ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de miercuri, 2 februarie 2022, difuzată la Kanal D de la ora 23:00.

Citeste si: Cine a câștigat „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7. Cinci concurente, în marea finală a competiției stilistice

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și este difuzată de miercuri până vineri, de la ora 23:00, iar sâmbăta, de la ora 20:00. Sezonul 7 al emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se apropie de final, marea finală a competiției stilistice având loc pe 5 februarie 2022. Poți vedea emisiunile „Bravo, ai stil! Celebrities” și online, accesând https://www.kanald.ro/live.html.

Cinci concurente se luptă pentru titlul de cea mai stilată celebritate din România și pentru premiul în valoare de  100.000 de lei. 

Viviana Sposub, Raluca Dumitru, Ruxi, Bella Santiago și Adina Halas sunt cele cinci finaliste „Bravo, ai stil! Celebrities”, sezonul 7, iar dintre ele va fi aleasă marea câștigătoare.

Citeste si: Cine a fost eliminată în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Amna, Raluca Dumitru și Bella Santiago s-au duelat pentru a prinde Marea Finala

 

Citește-ne pe

Citește și:

Închisoare pe viaţă în Marea Britanie pentru şoferii care produc accidente mortale. În ce condiţii se aplică pedeapsa maximă

Alegerea controversată a lui Ruxi în Semifinala Bravo, ai stil! Celebrities. Concurenta, 5 pe linie în ciuda unor polemici care i-au contrariat pe jurați

DOSAR Două luni a fost perioada de la numire până la fapta de corupție în cazul vicepreședintelui CJ Sv Cristinel Crețu -Denunțătorul trimis să ofere `un bonus`

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Viviana Sposub, o posibilă câștigătoare a competiției Bravo, ai stil! Celebrities. Cine o vede candidata ideală la Marele Premiu?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies