Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de miercuri, 19 ianuarie 2022 - VIDEO. Viviana, acuzații dure: „E a patra oară când te văd cu o ținută 1 la 1 cu ce se află pe internet”

,
bravo ai stil celebrities 19 ianuarie 2022

Viviana Sposub, concurentă la „Bravo, ai stil! Celebrities”

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Miercuri, de la ora 00:00, o nouă ediție incendiară „Bravo, ai stil! Celebrities” va fi difuzată la Kanal D. Poți urmări show-ul de televiziune și online, pe kanald.ro.


In articol:

Lupta este din ce în ce mai strânsă la „Bravo, ai stil! Celebrities”, iar concurentele rămase în competiție folosesc toate armele din dotare pentru a-și asigura un loc în marea finală.

În ediția de miercuri, 19 ianuarie 2022, a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”, vor ieși la iveală noi conflicte, iar concurentele nu se vor feri să își impună punctul de vedere.

O concurentă de la „Bravo, ai stil! Celebrities” copiază ținute de pe internet? Viviana Sposub, acuzații în ediția de miercuri a emisiunii

Dacă la începutul competiței „Bravo, ai stil! Celebrities” micile greșeli și stângăcii erau trecute cu vederea de cei trei jurați, dar și de restul concurentelor, acum, când lupta este din ce în ce mai strânsă, fiecare detaliu contează. În ediția de miercuri „Bravo, ai stil! Celebrities”, Viviana Sposub îi va reproșa Ralucăi Dumitru că nu dă dovadă de originalitate și creativitate, ba mai mult decât atât, chiar ar prezenta în platoul emisiunii ținute copiate de pe internet.

Evident, comentariile venite din partea Vivianei nu îi vor pica deloc bine Ralucăi Dumitru, astfel că între cele două va avea loc un schimb dur de replici. La rândul ei, Raluca Dumitru va critica ținuta Vivianei Sposub.

„Nu îmi place geanta, nu îmi place nici materialul”, va spune Raluca Dumitru. 

Raluca Bădulescu se va declara dezamăgită de alegerile vestimentare făcute de concurente, în timp ce Maurice Munteanu le va aminti concurentelor că, pentru jurați, cel mai important este rezultatul final, acesta fiind cel notat în cele din urmă.

Cum vor cataloga cei trei jurați ținutele prezentate de concurentele de la „Bravo, ai stil! Celebrities” poți vedea urmărind ediția de miercuri a emisiunii, difuzată la Kanal D începând cu ora 00:00.

Citeste si: Maurice Munteanu, lovitură de imagine! Cum arăta juratul Bravo, ai stil! Celebrities la bustul gol în 1996. Ți-l imaginai vreodată așa?

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

„Bravo, ai stil! Celebrities” este show-ul difuzat la Kanal D de miercuri până vineri, după serialul turcesc „Fiica ambasadorului”. Gala „Bravo, ai stil! Celebrities” are loc sâmbăta, de la ora 20:00. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și se bucură de un real succes. 

„Bravo, ai stil! Celebrities” este un show despre modă, un show care le provoacă pe concurente să facă alegeri vestimentare îndrăznețe, să dea frâu liber imaginației și să fie cât mai creative. Emisiunea a ajuns la sezonul cu numărul 7, unul în care vedete din showbizul autohton luptă pentru a demonsta că sunt printre cele mai stilate celebrități din România și că merită să câștige premiul cel mare.

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărită la TV, dar și online, live video pe https://www.kanald.ro/.    

Citeste si: FOTO Asemănarea este izbitoare! Iată cu cine seamănă, de fapt, băiatul Ilincăi Vandici: „Decideți voi cu cine seamănă copilul”

 

Citește-ne pe

Citește și:

Superstiţii de Sfinţii Constantin şi Elena. Ce e interzis să faci pe 21 mai, cum atragi belşugul

Viviana Sposub, taxată dur de Maurice Munteanu că nu a știut numele designerului de la care a luat hainele: "Daca macar ținutele nu le faceți voi și este evident că nu le...

Scandal sângeros între două femei din Prahova: Polițiștii fac cercetări pentru tentativă de omor

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ruxi, acuzații voalate la adresa juraților: "Viviana face multe greșeli stilistice care sunt trecute cu vederea!"

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies