Program TV Live Stream Online „Bravo, ai stil! Celebrities” - Ediția de joi, 6 ianuarie 2022 - VIDEO. Bella Santiago, o adversară de temut

,
bella santiago bravo ai stil celebrities

Bella Santiago, concurentă la Bravo, ai stil! Celebrities 

[Sursa foto: Captură KANAL D]

La Kanal D, începând cu ora 23:00, va fi difuzată o nouă ediție a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities”. O poți urmări și online, live pe kanald.ro.


In articol:

Competiția „Bravo, ai stil! Celebrities” le determină pe concurente să lupte cu toate forțele pentru a se impune în fața adversarelor. Deși abia a intrat în cursa pentru marele premiu, Bella Santiago a reușit să le dea emoții celorlalte concurente.

Ce cred Ruxi și Viviana Sposub despre Bella Santiago?

Bella Santiago, luată în vizor de celelalte concurente de la „Bravo, ai stil! Celebrities” 

Bella Santiago este obișnuită cu concursurile, iar faptul că de multe ori a reușit să se claseze pe primele poziții sau chiar să câștige anumite competiții este o dovadă în plus a faptului că aceasta este o fire competitivă. Deși a intrat de foarte puțin timp în competiția „Bravo, ai stil! Celebrities”, Bella Santiago deja a reușit să dea întreg clasamentul peste cap. Concurenta a câștigat două gale „Bravo, ai stil! Celebrities”, i-a cucerit pe cei trei jurați, lucru care nu este tocmai pe placul adversarelor ei.

Ruxi, cea care se afla până acum în fruntea clasamentului „Bravo, ai stil! Celebrities”, este de părere că Bella Santiago reprezintă o adversară de temut, având în vedere că reușește să cucerească pe toată lumea cu atitudinea ei, dar și cu alegerile vestimentare pe care le face.

„Faptul că a câștigat ambele gale a fost șocant pentru toată lumea. Când zice ceva direct, un adevăr, ea e simpatică, eu când îl zic par antipatică”, va spune Ruxi despre Bella Santiago. 

Citeste si: Bella Santiago, afacere în Romania! Concurenta Bravo, ai stil! Celebrities și-a deschis restaurant cu specific filipinez. Cât costă un fel de mâncare în localul artistei

Viviana Sposub crede despre Bella Santiago că este o concurentă „periculoasă” din mai multe puncte de vedere. 

Ediția de joi, 6 ianuarie 2022, a emisiunii „Bravo, ai stil! Celebrities” se anunță una spectaculoasă, concurentele venind în fața juraților cu ținute pline de culoare și foarte îndrăznețe. Ediția „Bravo, ai stil! Celebrities” de joi poate fi urmărită la Kanal D începând cu ora 23:00, dar și online, pe https://www.kanald.ro/.  

Vezi Online Video emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities” Live pe Kanal D

Emisiunea „Bravo, ai stil! Celebrities”, un adevărat fenomen media, face parte din programul TV al postului Kanal D. Emisiunea despre stil și modă a ajuns la sezonul 7. În competiție se află vedete din showbizul autohton care și-au propus să își depășească limitele și să ajungă cât mai departe, poate chiar până în marea finală „Bravo, ai stil! Celebrities”.

Emisunea „Bravo, ai stil! Celebrities” poate fi urmărită la Kanal D de miercuri până vineri, de la ora 23:00, iar gala „Bravo, ai stil! Celebrities” este difuzată sâmbăta, de la ora 20:00.

Citeste si: Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou

 

Citește-ne pe

Citește și:

SPECIAL | Povestea Smarandei Brăescu, femeia fantastică a României

Cele mai bune ținute ale Bellei Santiago la Bravo, ai stil! Celebrities

Începe nebunia - CDC-ul din SUA declară alertă. OMS se reunește de urgență, din cauza virusului variola maimuței

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Ce spune Raluca Bădulescu despre tendințele în materie de modă de anul acesta

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies