Bella Santiago si-a deschis restaurantul filipinez in urma cu un an de care se ocupa impreuna cu sotul ei.
In articol:
- Bella Santiago si-a deschis restaurant cu peste 30 de retete filipineze
- Bella Santiago, afacere profitabila in Bucuresti
Bella Santiago a prins radacini in Romania si se poate considera de-a casei. Vorbeste romana bine si atunci cand nu o face, ii ies cele mai simpatice fraze, s-a casatorit cu un roman care o adora pur si simplu si a cerut-o in casatorie intr-un mod romantic, a reusit sa isi aduca si fetita in varsta de 10 ani in Romania din Filipine acolo unde a stat impreuna cu
bunica ei, respectiv mama Bellei, iar acum da o noua lovitura facand parte din proiectul Bravo, ai stil! Celebrities, acolo unde face deja furori inca de cand a intrat in competitie. Mai mult, Bella a ajuns in doua saptamani sa se bata cu Ruxi pe locul intai in clasament.Bella Santiago si-a deschis restaurant cu peste 30 de retete filipineze
Si asta nu este tot deoarece tot pe plan profesional, Bella Santiago s-a lansat si in afaceri alaturi de sotul ei, Nicolae Ionut Grigore. Cei doi au deschis un restaurant cu mancare specifica filipineza si au angajat si bucatari filipinezi care respecta retele traditionale filipineze.
Poţi să mănânci dimineaţa, la prânz şi seara mâncare filipineză că nu te plictiseşti. În loc de pâine, se foloseşte orezul fiert simplu. E o balanţă foarte echilibrată de proteine-carbohidraţi-legume. Prima dată eu am zis că nu pot mânca aşa consistent dimineaţa (carne cu orez şi legume), dar şi noi avem mezelurile la micul dejun, care sunt chiar mai grele şi mai procesate”, spune Nicu, soţul Bellei, care şi el a prins gustul acestor preparate.
Bella Santiago si-a deschis restaurant in Romania
„Şi fiicei mele îi plac ciorbiţele pe care le face bunica din România.
Bella Santiago, afacere profitabila in Bucuresti
Citeste si: Reacția neașteptată a lui Ruxi după ce Bella Santiago a detronat-o în Gala specială de Anul Nou
Bella Santiago are in meniul restaurantului 30 de reţete filipineze pe care le ştie din familie. „ O reţetă potrivită pentru prânz e puiul dulce-acrişor cu orez. Folosim bucăţele de pui pane, ananas, ghimbir, legume (ceapă, ardei gras), un sos dulce-acrişor şi se serveşte alături de orez fiert, pe post de pâine. Dar deserturile sunt preferatele mele, mai ales tapioca cu nucă de cocos proaspătă şi îngheţată de mango ori Leche Flan”, spunea Bella in urma cu un an.