Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 50, marți, 2 noiembrie 2021 - VIDEO Ferman, Nazlî și Ali, provocare la înălțime!

,
nazli si ferman din doctorul minune

Nazlî și Ferman pleacă în deplasare cu Ali

[Sursa foto: Kanal D]

Episodul 50 din "Doctorul minune", difuzat diseară, se anunță dramatic. Urmăriți producția și Live Stream Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ferman, Ali și Nazlî primesc o misiune extrem de importantă și de dificilă. Spitalul Berhayat participă la o mare competiție medicală, ce are loc la Londra. 

Șeful delegației spitalului Berhayat este doctorul Ferman. El îi va lua cu el pe Nazlî și Ali.

Nazlî e foarte afectată de despărțirea de Ali, dar e nevoiă să se concentreze pe această misiune importantă la care participă.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Surprinzător, șefa secției de Chirurgie de la Berhayat, Ferda, este de negăsit. Beliz și Tanju nu înțeleg deloc ce se întâmplă cu ea, mai ales că ea a fost promovată în detrimentul lui Ferman, un chirurg excepțional.

În timp ce Ferda a dispărut, Ferman, Nazlî și Ali își dau toată străduința pentru ca marele premiu al concursului să ajungă la Berhayat.

tanju din doctorul minune

Tanju, șeful medical al spitalului Berhayat

[Sursa foto: Kanal D]

Așa cum știm, spitalul are probleme financiare, iar premiul ar fi de bun augur. Dar pentru a câștiga, cei trei trebuie să își folosească toată priceperea medicală, intervenind de urgență în cazul unor pacienți aflați în avion.

Ce se mai întâmplă în episodul 50 din "Doctorul minune" aflați doar urmărindu-l, de la ora 20:00, la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

Pentru a vedea "Doctorul minune" online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 40, luni, 1 noiembrie 2021- VIDEO Nazîm o salvează pe Nehir!

ferman din doctorul minune

Ferman, Nazlî și Ali, puși la grea încercare la înălțime

[Sursa foto: Kanal D]

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul Minune" (original: „Mucize Doktor”), difuzat în exclusivitate de către Kanal D în România, este transmis de luni până vineri de la ora 20:00 pe postul nostru și Live Stream Online pe site-ul

nostru.

"Doctorul Minune" prezintă, în principal, povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un medic rezident tânăr, strălucit, care suferă de o tulburare din spectrul autist numită "sindromul savantului". Tulburarea îl și ajută în profesie, dar îl pune și în încurcătură uneori.

La început Ali e ajutat de Nazlî să scape din încurcături. Văzând cât de bună este Nazlî, Ali se și îndrăgostește de ea, dar cei doi se despart pentru ca Ali să se concentreze pe meserie și pe îndeplinirea visului său, acela de a deveni cel mai bun chirurg care poate fi. 

Dacă Ali și Nazlî vor sfârși, în cele din urmă, împreună, aflați doar urmărind serialul, de luni până vineri la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro!

Citeste si: Cu ce se ocupă Doruk din serialul "Doctorul minune" când nu se află pe platourile de filmare! De necrezut ce pasiune are celebrul actor Hakan Kurtas!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Cu ce se ocupă Doruk din serialul "Doctorul minune" când nu se află pe platourile de filmare! De necrezut ce pasiune are celebrul actor Hakan Kurtas!

Pamela Anderson are ghinion în dragoste: Vedeta Playboy divorțează de al cincilea soț, după numai un an de căsnicie

Armata Romana cauta voluntari care la nevoie pot fi trimisi la razboi. Ce salarii ofera si care sunt criteriile de recrutare

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul Doctorul minune, provocare la inaltime pentru Ferman si Nazli!

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 49, luni, 1 noiembrie 2021 - VIDEO Doctorul Ferman, o mare victorie profesională!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies