Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 40, luni, 1 noiembrie 2021 - VIDEO Nazîm o salvează pe Nehir!

,
Nehir si Nazim

Nehir și Nazîm, după ce bruneta a fost rănită grav!

[Sursa foto: Kanal D ]

Kanal D difuzează în această seară episodul 40 din Nehir. Puteți vedea producția și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Nehir ajunge din nou în pericol de moarte după ce un incendiu pus la cale de Bahar o lasă rănită într-un loc plin de flăcări.

Nazîm își riscă viața și o salvează pe cea pe care o iubește.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Nehir” pe Kanal D

În timp ce Nehir se află în stare gravă în spital, Nazîm o veghează. El îi spune, deși ea nu îl poate auzi, că o iubește și că după ce se va face bine vrea ca ei doi să se împace.

Chiar când Nazîm spune aceste lucruri, Bahar, soția lui Nazîm, intră pe ușă. Bahar e destul de speriată că adevărul despre incendiu s-ar putea afla și ea și sora ei ar putea avea de suferit.

Motivul pentru care Bahar merge în rezerva în care se află Nehir este să încerce să o ucidă, pentru a scăpa de ea pentru totdeauna. Numai că nu poate face asta având în vedere că Nazîm o veghează pe cea pe care o iubește.

Bahar îi reproșează surorii sale că nu și-a făcut bine treaba și că o paște închisoarea, încercând să o scoată pe ea singura responsabilă, când, de fapt, planul era pus la cale de către ea. 

Ce se mai întâmplă în episodul 40 din Nehir, difuzat în această seară la Kanal D, aflați doar urmărindu-l! Nehir este transmis de la ora 22:30, după "Doctorul Minune", Live la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro. Dacă alegeți să urmăriți Nehir online, tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Nehir ranita

Nehir, rănită în incendiul teribil

[Sursa foto: Kanal D ]

Citeste si: Program TV Vezi online serialul "Nehir"- Episodul 39, marți, 26 octombrie 2021- VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir după ce a fost în pericol de moarte!

Nehir, luni și marți la Kanal D

Serialul turcesc Nehir (originial: "Baraj") este difuzat în zilele de luni și marți la Kanal D, de la ora 22:30, după "Doctorul Minune".

Nehir prezintă povestea frumoasei Nehir Aksu (Biran Damla Yılmaz), care a fost abandonată de părinți în fragedă pruncie și a crescut în casa de copii.

Nehir s-a transformat la maturitate într-o femeie superbă, așa că ea hotărăște să profite de frumusețea ei și, cu complicitatea lui Zerrin, o blondă mai în vârstă, să înșele bărbați cu care să se mărite pentru bani, după care să divorțeze de ei.

Totul se schimbă pentru Nehir atunci când îl întâlnește pe bărbatul de care se îndrăgostește, Nazîm Guney (Feyyaz Duman), cu care face un copil.

Citeste si: Celebrul Erkan Petekkaya, transformare radicală! Chipul lui reflectă trecerea timpului! Iată cum arată talentatul actor în prezent și în ce proiect joacă!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 39, marți, 26 octombrie 2021 - VIDEO Ce se întâmplă cu Nehir după ce a fost în pericol de moarte!

Datoriile sufocă afacerile: Peste 4.200 de societăți comerciale şi PFA au intrat în insolvenţă

Regina NU a murit la ora anunțată de Palatul Buckingham! De ce nu s-a anunțat decesul la timp

Program TV Vezi online serialul "Nehir" - Episodul 38, luni, 25 octombrie 2021 - VIDEO Nehir, în pericol de moarte!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies