Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 49, luni, 1 noiembrie 2021 - VIDEO Doctorul Ferman, o mare victorie profesională!

,
Doctorul Ferman din "Doctorul Minune"

Doctorul Ferman repurtează o mare victorie profesională

[Sursa foto: Kanal D ]

Kanal D difuzează astăzi episodul 49 din "Doctorul minune". Serialul poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Doctorul Ferman repurtează o mare victorie profesională în episodul 49 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară, rezolvând un caz extrem de complicat.

Tanju și Beliz, care i-au aplicat o lovitură dură lui Ferman, îl laudă pe acesta, ba chiar Tanju o tachinează pe Beliz, spunând că de când s-a despărțit de ea, Ferman este într-o mare formă din punct de vedere profesional.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

În pofida laudelor primite, Ferman nu e deloc împăcat cu ce s-a întâmplat și păstrează resentimente față de Tanju și față de fosta iubită, Beliz.

beliz din doctorul minune

Beliz 

[Sursa foto: Kanal D ]

Tanju realizează că Ferman este cel mai important chirurg pe care îl are și că el ar fi meritat să fie chirurgul-șef de la Berhayat, dar a decis să o susțină pe Ferda din alte cauze.

Chiar dacă Ferda este medicul-șef de la Chirurgie, Tanju îl însărcinează pe Ferman cu o operație foarte complicată, iar Ferda nu înțelege de ce este dată la o parte. 

Tot în episodul 49 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară, Adil le face o vizită colegilor săi de la Berhayat. Ali va descoperi ceva în legătură cu mentorul lui, iar Ferda, fiica lui Adil, va fi șocată să afle despre ce e vorba.

Ce s-a întâmplat cu profesorul Adil aflați în episodul 49 din "Doctorul Minune", difuzat în această seară la Kanal D, de la ora 20:00. Puteți urmări producția și Live Stream Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Ferda și Ferman

Ferda și Ferman, "rivalii" de la secția de Chirurgie de la Berhayat

[Sursa foto: Kanal D ]

Citeste si: PROGRAM TV Vezi online "Bravo, ai stil! Celebrities" vineri, 29 octombrie 2021- VIDEO Show total! Concurenții și jurații încing hora!

"Doctorul Minune", de luni până vineri la Kanal D

"Doctorul Minune" este difuzat de luni până vineri la Kanal D și Live Stream Online, pe kanald.ro.

"Doctorul Minune" prezintă, în principal, povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un medic rezident de mare talent, care a trecut de multe obstacole pentru a deveni doctor. Ali Vefa a fost abandonat de tatăl lui în copilărie, fiind instituționalizat în copilărie și adolescență, și suferă de "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, care îl ajută să strălucească, dar îl pune și în situații dificile.

În paralel cu destinul lui Ali, urmărim și povestea lui Nazlî, iubita lui Ali, de care acesta se desparte, destinul lui Beliz și Ferman, un cuplu care, la fel, se despare, destinul lui Adil, al fiicei sale, Ferda, și al altora.

Urmăriți "Doctorul Minune" de luni până vineri, de la ora 20:00!

Citeste si: Indragitul Taner Olmez a dezvaluit sexul bebelusului asteptat cu mare drag de el si de sotia sa! Tanarul actor este in al noualea cer de bucurie!

 

Citește-ne pe

Citește și:

Decizie istorică a UE: Maşinile pe benzină şi motorină, interzise. Cum îi va afecta măsura pe români

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, Ferman, reusita de proportii!

Declinul unui rocker

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 48, vineri, 29 octombrie 2021 - VIDEO Ferman se răzbună pe Beliz și Tanju!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies