Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 36, miercuri, 13 octombrie 2021 - VIDEO Ali își dă demisia din spital?

,
ali din doctorul minune

Ali părăsește spitalul Berhayat?

[Sursa foto: Kanal D ]

Episodul 36 din "Doctorul minune" este difuzat diseară la Kanal D. Urmărește ep 36 din "Doctorul minune" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

După ce Ferda, care este și ea medic, fiica profesorului Adil, își dă acordul, iar tatăl ei este operat, Adil își revine.

Problema este că recuperarea lui Adil se face greu, lucru pe care chiar ea îl observă, iar tatăl ei este paralizat.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Sfârșitul promo-ului episodului 36 din "Doctorul minune" o surprinde pe Nazlî cu lacrimi în ochi, discutând cu Ali.

"Este adevărat? Ai demisionat?", îl intreabă ea pe Ali plângând.

Ce îi va răspunde Ali, dacă pleacă sau nu de la spitalul Berhayat, aflați doar urmărind episodul 36 din "Doctorul minune", difuzat în această seară de către Kanal D, de la ora 20:00.

Episodul 36 din "Doctorul minune" poate fi urmărit și Live Video Online, pe site-ul nostru, accesând adresa de Live Stream a site-ului,  https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.

adil dupa operatie

Profesorul Adil a rămas paralizat după operație

[Sursa foto: Kanal D ]

Doctorul Minune ep 36 rezumat: Pleacă Ali din spital?

Investigațiile arată că profesorul Adil a paralizat pe o parte. Ali este trimis din partea medicilor de la Berhayat să discute cu Ferda, fiica profesorului. De altfel, Ferda e și el cadru medical.

Ali îi va face o propunere Ferdei, iar răspunsul acesteia va fi unul neașteptat. 

Vom afla diseară, urmărind episodul 36, despre ce este vorba și dacă totul are legătură cu presupusa plecare din spital a lui Ali.

Încă de când a ajuns rezident la Berhayat, viața lui Ali a însemnat doar ce se petrecea în spital. În spital s-a și îndrăgostit, de către frumoasa Nazlî, care l-a scos în câteva rânduri din încurcătură.

Fiind atât de bună la suflet și de frumoasă, desigur că Ali a început să aibă sentimente de dragoste pentru Nazlî. Iată că tânăra dă impresia că și ea îl iubește pe Ali și suferă auzind că Ali va pleca de la Berhayat.

ferda din doctorul minune

Ferda, fiica profesorului Adil

[Sursa foto: Kanal D ]

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021- VIDEO Fata lui Adil nu vrea să-și salveze tatăl?

Doctorul Minune, de luni până vineri la Kanal D

Serialul turcesc "Doctorul minune" este difuzat de luni până vineri la ora 20:00 de către Kanal D. Serialul poate fi urmărit și online, la ora difuzării la TV, accesând link-ul de mai sus, cel al paginii de Live Stream a site-ului.

Personajul principal este Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr care a avut o copilărie tristă, fiind alungat de acasă de către tatăl lui, și care și-a îndeplinit visul de a deveni medic, în ciuda tuturor dificultăților.

Ali, care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist, visează acum să devină un chirurg reputat, ca și doctorul Ferman, noul lui "frate".

Citeste si: Doctorul Minune ep 36 rezumat: Propunere inedita pentru Ferda! Ce vedem in aceasta seara in ''Doctorul minune'' de la 20:00, pe Kanal D!

 

 

 

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

Ciudăţeniile contraofensivei majore anunţate de armata ucraineană în regiunea Herson: „Din punct de vedere militar, pur şi simplu nu are sens”

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021 - VIDEO Fata lui Adil nu vrea să-și salveze tatăl?

Box politic PSD - PNL la malul mării: 'Căldură mare mon cher! S-a încins tărâţa liberală! Dau în clocot neuronii şi sinapsele!'

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Doctorul minune ep 35 rezumat: Ce se intampla azi in Doctorul minune! Decizie incredibila a fiicei lui Adil!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies