Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 35, marți, 12 octombrie 2021 - VIDEO Fata lui Adil nu vrea să-și salveze tatăl?

,
doctorul adil din doctorul minune

Doctorul Adil, în stare gravă

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Episodul cu numărul 35 din "Doctorul minune" te ține cu sufletul la gură. Urmărește producția și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Profesorul Adil are nevoie urgentă de o operație care să îi salveze viața. Problema este că tocmai fata lui, Ferda, nu e de acord să semneze pentru a fi efectuată această intervenție chirurgicală de urgență.

Toți cei de la spitalul Berhayat doresc să o convingă pe Ferda să accepte, în cele din urmă, operația. Fără acordul ei nu se poate face intervenția.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Pe măsură ce urmărim episodul 35 din "Doctorul minune", difuzat în această seară, de la ora 20:00, la Kanal D, aflăm că Ferda nu dorește să discute la spitalul Berhayat decât cu Ali, pe care îl și cunoaște.

Așa cum știm deja, Ali este discipolul profesorului Adil, care îl cunoaște pe tânărul rezident de când acesta era un copil abandonat, dat afară de către tatăl său din casă.

Ferda are o problemă personală cu tatăl ei, Adil, fiindcă profesorul Adil și-a făcut o altă familie.

"Tu ai uitat. Ai uitat de mine. Te-ai dus și ți-ai găsit un alt fiu", îi spune, plângând, Ferda tatălui ei, aflat în stare de inconștiență, în spital. Acesta, desigur, nu o poate auzi.

ferda din doctorul minune

Ferda plânge la patul lui Adil

[Sursa foto: Captură KANAL D]

Ali vorbește cu Ferda și o îndeamnă pe aceasta să îi ajute pe medicii de la Berhayat să îi salveze viața lui Adil. În cele din urmă ea se va îndupleca și își va da acceptul ca profesorul Adil să fie operat. 

Dacă și cine îl va salva pe Adil aflăm doar urmărind episodul 35 din "Doctorul minune", difuzat în această seară.

"Doctorul minune" poate fi urmărit și Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa de Live Stream a site-ului, https://www.kanald.ro/live.html, de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop. 

Citeste si: Aflăm povestea a doi actori îndrăgiți ai serialului „Doctorul Minune”! Cine sunt Murat Aygen și Bihter Dincel

"Doctorul minune", de luni până vineri la Kanal D 

Serialul turcesc "Doctorul minune" (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00.

Personajul principal este Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident extrem de dotat, care a avut o copilărie traumatizantă, fiind alungat de acasă de către tatăl lui, care nu l-a vrut.

Ali trece peste toate problemele și devine medic, iar acum visul lui este să devină un mare chirurg, ca și Ferman, care activează la Berhayat, spitalul în care a ajuns să își desfășoare activitatea și Ali.

Ali, care trebuie să se lupte și cu "sindromul savantului", o tulburare din spectrul autist care îl pune uneori în situații dificile, se atașează de toți cei de la Berhayat. Se și îndrăgostește în spital, de către frumoasa Nazlî, o tânără doctoriță foarte bună la suflet, care îl ajută de numeroase ori.

Citeste si: Doctorul minune ep 35 rezumat: Ce se intampla azi in Doctorul minune! Decizie incredibila a fiicei lui Adil!

 

 

Citește-ne pe

Citește și:

O tânără şi-a dorit o noapte de vis în compania unui „Don Juan”. Idila s-a transformat în coşmar

Aflăm povestea a doi actori îndrăgiți ai serialului „Doctorul Minune”! Cine sunt Murat Aygen și Bihter Dincel

Moment de cotitură în război: armata lui Putin a atacat Kievul din sudul Rusiei cu rachete deasupra Mării Caspice

Avocado, darul lui Dumnezeu pentru femei

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 34, luni, 11 octombrie 2021 - VIDEO Profesorul Adil, în stare gravă!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies