Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 33, vineri, 8 octombrie 2021 - VIDEO Explozie în spital, Kivilcim aproape de moarte!

,
ali din doctorul minune

Ali trebuie să ia o decizie de viață și de moarte în privința lui Kivilcim și a copilului ei

[Sursa foto: captura Kanal D]

Momente dramatice se întâmplă în spitalul Berhayat. Urmăriți episodul 33 din "Doctorul minune" și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Ali are emoții mari pentru Nazlî, după explozie. Din fericire ea este bine însă Kivilcim a fost rănită grav în explozie.

Kivilcim este și însărcinată, iar Ali trebuie să ia o decizie foarte importantă. Care va fi aceasta veți afla doar urmărind episodul cu numărul 33 din "Doctorul minune".

ali din doctorul minune

Ali, șocat de explozia din spital!

[Sursa foto: captura Kanal D]

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Lucrurile iau o turnură foarte nefericită în spitalul Berhayat. Mai întâi Kivilcim a fost luată ostatică, iar acum se produce și explozia la spitalul Berhayat.

Cum se încheie totul aflați doar urmărind episodul 33 din "Doctorul minune" în această seară, de la ora 20:00, pe Kanal D și kanald.ro. Dacă doriți să urmăriți serialul online tot ceea ce trebuie să faceți este să accesați adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.   

kivilcim din doctorul minune

Kivilcim, la un pas de moarte

[Sursa foto: captura Kanal D]

Serialul  "Doctorul minune"  (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri la Kanal D, de la ora 20:00. El poate fi urmărit și Live Video Online, accesând adresa de mai sus.

Serialul prezintă povestea lui Ali Vefa (Taner Ölmez), un tânăr rezident care a avut o copilărie tulburătoare, fiind alungat de acasă de către tatăl lui și care a fost diagnosticat și cu o tulburare din spectrul autist, "sindromul savantului".

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, secretul lui Kivilcim s-a aflat!

Ali pătrunde ca rezident în spitalul Berhayat, unde este medic și profesorul Adil, un excepțional doctor, care l-a protejat pe Ali încă de când acesta era doar un copil. Ajuns rezident la Berhayat, desigur că Adil îl sprijină cu totul, ajutându-l în multe momente dificile, inclusiv când Ali ajunge în fața unui consiliu care îi poate retrage dreptul de a profesa.

La început renumitul doctor Ferman îi face zile fripte lui Ali, dar tânărul Ali îi câștigă respectul și lui Ferman, și ulterior chiar prietenia. Ferman îi salvează inițial viața lui Ali, protejându-l de rudele unui pacient, Ali îi salvează la rândul lui viața lui Ferman atunci când acesta ajunge în stare critică după ce ia un virus mortal.

"Doctorul minune" obține cifre mari de audiență cu fiecare episod, circa 1,2 milioane de telespectatori urmărind zilnic, la Kanal D, serialul produs în Turcia, care are mare succes și în țara în care a fost produs.

Citeste si: Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune"- Episodul 32, joi, 7 octombrie 2021- VIDEO

 

Citește-ne pe
Citește și:

Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 32, joi, 7 octombrie 2021 - VIDEO

STUDIU Oamenii pot provoca mutații animalelor sălbatice: Braconajul pentru fildeş a dus la apariția elefanţilor fără colţi

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, secretul lui Kivilcim s-a aflat!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies