Program TV Doctorul Minune. Vezi online serialul "Doctorul minune" - Episodul 32, joi, 7 octombrie 2021 - VIDEO

,
ali si ferman din doctorul minune

Ali și Ferman au abordări diferite legate de un caz

[Sursa foto: captura Kanal D]

Un nou episod interesant din Doctorul Minune este difuzat în această seară. Urmăriți producția și Live Video Online, pe kanald.ro.


In articol:

Doctorul Ali are o abordare diferită față de Ferman în privința tratamentului unei paciente.

Chiar dacă Ferman consideră că majoritatea va vota în favoarea abordării sale, se pare că nu se întâmplă asta.

Vezi Video Online subtitrat serialul „Doctorul minune” pe Kanal D

Lupta pentru conducerea spitalului Berhayat continuă, atât în privința conducerii medicale, cât și a celei administrative.

În privința conducerii medicale, profesorul Adil e în dispută cu Tanju, iar în privința conducerii administrative Beliz e în dispută cu Kivilcim.

Kivilcim e în pericol ca secretul ei să fie aflat!

Ce se va mai întâmpla în episodul cu numărul 32 din "Doctorul minune" aflați doar urmărind producția. "Doctorul minune"   poate fi urmărit fie Live, la TV, la Kanal D, fie Live Video Online, pe kanald.ro, accesând adresa  https://www.kanald.ro/live.html  de pe tabletă, smartphone, PC sau laptop.  

kivilcim din doctorul minune

Lupte în spitalul Berhayat pentru putere

[Sursa foto: captura Kanal D]

Citeste si: In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, secretul lui Kivilcim s-a aflat!

„Doctorul minune”, de luni până vineri la Kanal D 

Serialul "Doctorul minune" (original: „Mucize Doktor”) este difuzat de luni până vineri de către Kanal D, de la ora 20:00. 

Luni și marți puteți urmări după "Doctorul minune" o altă producție turcă, Nehir (original: "Baraj"), iar de miercuri până vineri poate fi vizionată după "Doctorul minune" emisiunea-concurs de stil "Bravo, ai stil! Celebrities". Puteți vedea toate serialele, filmele și emisiunile transmise de către Kanal D vizionând programul TV al postului, pe site-ul nostru.

"Doctorul minune" îl are în centru pe simpaticul doctor rezident Ali Vefa (Taner Ölmez), care a fost diagnosticat cu "sindromul savantului".

Chinuit de către tatăl lui, care nu l-a dorit și l-a dat afară din casă, Ali a reușit să își îndeplinească visul și să devină medic. Protejat încă din copilăria lui de profesorul Adil, Ali ajunge rezident la spitalul Berhayat, în care profesează și Adil.

Aici Ali va veni cu idei inovatoare de tratament și va primi și șansa de a opera, visul lui din copilărie.

Această șansă îi este oferită chiar de către doctorul Ferman, un reputat chirurg, care la început îi face ceva zile fripte lui Ali. 

Ali se și îndrăgostește în spitalul Berhayat, de frumoasa Nazlî, care îl susține foarte tare încă de la început și care pare să îi împărtășească sentimentele.

Citeste si: Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Selvi si medicul Adil din serialul Doctorul minune, buni prieteni sau iubiti, dincolo de platourile de filmare? Iata cum au fost surprinsi!

Accident mortal: Sunt 3 persoane decedate

Corina Bilcon RUPE TĂCEREA pentru prima dată! Ce a spus aceasta despre Anamaria Prodan! Este UMILINȚA SUPREMĂ

In aceasta seara, de la ora 20:00, in serialul “Doctorul minune”, secretul lui Kivilcim s-a aflat!

Talat Bulut, actorul care dă viață personajului Halit în serialul „Prețul fericirii” este un tată de nota 10 și în viața personală

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies