PROGRAM TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. În ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea la Kanal D?

Author: Amalia Georgescu

40 de întrebări cu Denise Rifai, emisiune difuzată la Kanal D

Sursa: Captură KANAL D

PROGRAM TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Află în ce zile este difuzată emisiunea la Kanal D și la ce oră începe.

40 de întrebări cu Denise Rifai este emisiunea care face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D și care se bucură de un real succes. În fiecare săptămână, Denise Rifai aduce în fața telespectatorilor un invitat nou și căruia îi oferă șansa să le dezvăluie celor de acasă cum este în realitate, dincolo de imaginea publică formată de-a lungul anilor. Descoperă în ce zile și la ce oră se difuzează emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, la Kanal D.

PROGRAM TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Ziua și ora la care poți urmări emisiunea la TV

40 de întrebări cu Denise Rifai este o emisiune cu un format complet diferit de ceea ce există pe piața media din România, motiv pentru care se bucură de toată aprecierea publicului. Emisiunea face parte din programul TV al postului de televiziune Kanal D, este prezentată de Denise Rifai și este difuzată în fiecare zi de duminică, începând cu ora 22:00.

Începând din această toamnă, Kanal D a schimbat ziua difuzării emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, având în vedere că în trecut, emisiunea putea fi urmărită la început de săptămână, mai exact marțea.

Emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai a ajuns la sezonul cu numărul II. Show-ul care face parte din programul TV al postului Kanal D este, de fapt, un șir lung de întrebări, mai exact 40 la număr, prin care Denise Rifai dorește să abordeze toate subiectele importante care au legătură cu viața sau cariera invitaților săi.

După succesul primului sezon al emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai, sezonul II a debutat în forță pe data de 24 august, la Kanal D, prima invitată fiind Andreea Marin.

În emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, invitații fac parte din diferite domenii de activitate. Astfel, de-a lungul timpului, prezentatoarea de la Kanal D s-a aflat față în față cu personalități marcante din sport, teatru, muzică, politică, dar și cu vedete din showbizul autohton sau oameni de afaceri.

Nu de puține ori s-a întâmplat ca întrebările adresate de Denise Rifai să îi pună în încurcătură pe invitații săi, aceștia făcând o serie de dezvăluiri picante.

Citește și: Ghid complet valori glicemie. Valorile normale ale glicemiei

Citeste si: Denise Rifai, „Revelația anului în media” cu emisiunea „40 de întrebari”

PROGRAM TV 40 de întrebări cu Denise Rifai. Care este formatul emisiunii difuzate la Kanal D?

Formatul emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai este unul nou pe piața media din România. Mai exact, Denise Rifai îi adresează invitatului 40 de întrebări. Acesta are la dispoziție 2 minute pentru a răspunde la întrebare și pentru a clarifica lucrurile, iar în cazul în care prezentatoarea TV consideră că este necesar, aceasta poate decide să ofere invitatului timp extra. Invitatul are dreptul de a refuza să răspundă la o anumită întrebare.

În cadrul interviului din emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai, întrebările sunt împărțite în 2 categorii: întrebări de culoare roșie și întrebări obișnuite. De obicei, întrebările roșii ating subiecte controversate sau ceva mai sensibile din viața invitatului.

Cine este Denise Rifai, prezentatoarea emisiunii 40 de întrebări cu Denise Rifai?

După ce a reușit să își construiască o carieră în jurnalism, Denise Rifai a decis să se alăture echipei Kanal D, acceptând să prezinte emisiunea 40 de întrebări cu Denise Rifai. Denise Rifai a fost, de-a lungul timpului, prezentator de radio, reporter, prezentator de știri, prezentator și realizator de talk-show, iar experiența acumulată în timp o ajută să îi intervieveze cu ușurință pe cei care se află în fața ei. 

Citeste si: PERSONALITATE: Câți ani are Denise Rifai? Uite când s-a născut jurnalista

 


Momente de senzație în Casa iubirii! Sebastian l-a dat de gol pe Bogdan! Concurentul n-a avut încotro și a recunoscut că o place pe Rebecca! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!