Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște

Author: Laura Macovei
Actualizat: 04 mai 2024, 11:36

Program Metrorex și STB de Paște 2024. Cum vor circula mijloacele de transport în Capitală, în Noaptea de Înviere și prima zi de Paște

Sursa: Facebook

Program Metrorex și STB de Paște 2024. Programul de transport public din București pentru Noaptea de Înviere, în anul 2024, aduce modificări pentru a răspunde nevoilor călătorilor pe durata acestui eveniment religios important.

Program Metrorex și STB de Paște 2024. Atât Metrorex, cât și Societatea de Transport București (STB) au anunțat ajustări în orarele de funcționare pentru a asigura o conectivitate eficientă în timpul sărbătorii.

Programul Metrorex de Paşte 2024

Trenurile de metrou vor fi disponibile la intervale regulate pentru a permite accesul comod al pasagerilor în timpul Nopții de Înviere.

Între orele 23:00 și 1:00, trenurile vor circula la fiecare 10 minute, iar între 1:00 și 5:00 vor funcționa la intervale de aproximativ 20 de minute.

Compania Metrorex precizează că, în cazul în care se observă un număr crescut de călători, vor fi introduse trenuri suplimentare pentru a face față cererii.

Citește și: Programul Kaufland, Lidl, Auchan, Mega Image, Metro, Carrefour, Leroy Merlin, Dedeman și Jumbo pentru 1 Mai 2024 și de Paște 2024. La ce oră se închid magazinele?

Citește și: Durere in partea dreapta a corpului – cauze si remedii

„Menţionăm că accesul în metrou cu foc deschis (lumânări aprinse, candele aprinse, etc) este strict interzis pentru evitarea oricăror evenimente nedorite", a transmis Metrorex.

Programul STB de Paște 2024

Pe de altă parte, STB va asigura transportul public cu autobuzele de noapte și cele de pe linia 100 conform programului obișnuit pentru Noaptea de Înviere. În plus, până la ora 03:00, tramvaiele de pe linia 41 vor opera la intervale de 20 de minute, oferind călătorilor o alternativă convenabilă în timpul sărbătorii.

Citește și: Extrageri speciale Loto 6/49 de Paște 2024: Când vor avea loc și care este marele premiu pus la bătaie

Aceste ajustări în programul de transport public reflectă eforturile autorităților de a facilita deplasarea cetățenilor în preajma sărbătorilor pascale. 

Pentru mai multe informații cu privire la programele de circulație pentru fiecare linie de transport pot fi accesate la umrătorul link:  https://stbsa.ro/ora_statii.