Program Metrorex și STB de Craciun si Revelion. Cum circula mijloacele de transport in comun de sarbatori

,

Directorul general al Societății de Transport București, Andrei Creci și doamna Director General Metrorex, Mariana Miclaus au anunțat că cele două regii de transport au stabilit deja programul pentru Sărbătorile de Iarnă, și anume pentru Revelion.


In articol:

Program Metrorex și STB de Revelion

De Revelion, mare parte din transportul în comun va circula or funcționa după programul adaptat unei zile de duminică, în cazul STB, și cu interval de sosire a garniturilor, de 11 minute, în cazul Metrorex.

Cum vor circula mijloacele de transport în comun în noaptea dintre ani

Cei de la Metrorex au transmis un comunicat prin care anunță faptul că metroul bucureștean va circula la intervale de 20 de minute și, dacă este necesar, vor suplimenta garniturile.

”Ca în fiecare an, Metrorex este la dispoziția călătorilor săi și în noaptea de 31 decembrie 2019/ 1 ianuarie 2020, astfel că trenurile de metrou vor circula între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 pâna la ora 5:00 la un interval de 20 minute.”, se spune în comunicat.

Societatea de Transport București a transmis un comunicat, prin care suntem anunțați faptul că liniile de tramvai 1, 10 și 41 vor circula toată noaptea, și dacă este necesar se vor suplimenta.

”Liniile de tramvai 1, 10 și 41 vor funcționa toată noaptea de Revelion. În noaptea de Revelion, STB SA va asigura transportul public pe liniile de tramvai 1, 10 și 41, menținând astfel pentru călători un serviciu pe relațiile cele mai solicitate, pe Inelul Principal de Circulație din București, precum și între zona de Vest și cea de Nord ale Capitalei.

Astfel, tramvaiele liniei 41 vor circula la intervale de 30 de minute, iar cele ale liniilor 1 și 10, la 40 de minute, după care programele acestora vor fi adaptate unei zile de duminică. De asemenea, publicul călător poate utiliza autobuzele tuturor liniilor de noapte.”

Citeste si: Metroul Drumul Taberei- de ce nu a vrut Ceausescu sa-l construiasca? Dezvaluiri inimaginabile

Citeste si: Veste buna! De astazi se intra cu cardul contactless la metrou. Cum functioneaza noul sistem de taxare Metrorex

Astfel, cu doar câteva zile înainte de Crăciun, Metrorex anunță

că în zilele 25, 26, 27, 28, 29 decembrie a.c. și 1, 2 ianuarie 2020, pe toate magistralele de metrou trenurile vor circulă conform graficelor pentru zilele de week-end și sărbători legale.

În zilele de 23, 24, 30, 31 decembrie a.c. precum și 3, 4 ianuarie 2020, trenurile vor circula pe Magistrala 1 (Republica- Dristor 2) și Magistrala 3 (Anghel Saligny- Preciziei) la un interval de 7 minute, pe Magistrala 2 (Berceni- Pipera) la un interval de 4 minute, iar pe Magistrala 4 (Gara de Nord 2- Parc Bazilescu) la

un interval de circa 11 minute.

De asemenea, în noaptea de Revelion trenurile de metrou vor circulă între orele 00:00 – 1:00 la un interval de 10 minute, iar de la ora 1:00 pâna la ora 5:00 la un interval de 20 minute, informează Metrorex, potrivit Mediafax.

Metrorex va introduce trenuri suplimentare în funcție de fluxul de călători.

Citeste si: Anunt important! Ce spitale din Bucuresti sunt deschise de Craciun

Citeste si: Avertismentul meteorologilor de Crăciun! Cum va fi vremea de Sărbători!

 

Citește-ne pe
Citește și:

Traian Basescu despre Legea bugetului: "Asumarea guvernului este un abuz de putere incredibil care va lasa urme adanci"

China domină categoric Jocurile Olimpice: cum arată clasamentul pe medalii și locul ocupat de România

BOMBĂ! Simona Halep îl distruge pe Ion Țiriac! De ce nu l-a invitat la nunta ei și cine i-a fost NAȘ! Lovitură TOTALĂ

Kadir, ultimatum pentru Eyup! Ce se intampla ASTAZI, in ''Gulperi'', de la 20:00, pe Kanal D

Sa nu dai nimic din casa in Ajunul Craciunului. Motivul incredibil

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies