PROGNOZA METEO: Temperaturile scad si precipitatiile isi fac aparitia! Cum va fi VREMEA VINERI

PROGNOZA METEO: Temperaturile scad si precipitatiile isi fac aparitia! Cum va fi VREMEA VINERI

Vineri vremea se raceste, temperaturile maxime fiind situate intre -2 si 8 grade, mai ridicate in Dobrogea, in timp ce minimele vor fi cuprinse intre -7 si 3 grade. Se vor semnala precipitatii ziua in centrul, sudul si estul tarii si izolat in rest, iar in timpul noptii in centru si nord-est.

Precipitatiile vor fi sub forma de ploaie in Dobrogea si in jumatate de sud a Moldovei, mixte in Muntenia si sub forma de ninsoare in celelalte regiuni. La munte va ninge si in zona inalta vantul va spulbera zapada. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 15l/mp in special in zona montana.

 

BUCURESTI

Vremea va fi mai rece, astfel incat temperatura maxima va fi de 5... 6 grade, iar minima in jurul valorii de 1 grad. In prima parte a zilei temporar va ploua., in timp ce vantul va sufla in general moderat.

 

 

La MUNTE

In cursul zilei va ninge pe arii extinse in Carpatii Meridionali, Orientali si local in cei Occidentali. Noaptea va ninge in Carpatii Orientali, iar in restul zonelor monntane ninsorile se vor restrange ca arie. Cantitatile de precipitatii pot depasi izolat 15 l/mp.

 

Sursa: Mediafax

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
`
Setari de confidentialitate