Prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024: Vremea se răcește ușor și apar precipitațiile

Autor: Cristina Mocanu

Cum va fi vremea în țară vineri?

Sursa: pexels.com

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024.

Potrivit Administrației Naționale de Meteorologie, vineri, 9 februarie 2024, vremea se menține plăcută și apar ploile în anumite regiuni ale țării. Află cum va fi vremea în țară, zilnic, de la reprezentanții ANM.

Cum va fi vremea în țară vineri, 9 februarie?

Prognoza meteo ANM pentru ziua de vineri, 9 februarie 2024, în țară valorile temperaturilor vor scădea ușor, iar în partea de nord a țării vor apărea precipitațiile sub formă de ploaie, mai ales în zona Moldovei, a Transilvaniei, în Crișana și în Maramureș.

La munte sunt șanse să apară precipitațiile sub formă de lapoviță și ninsoare, mai ales pe timpul nopții. Dimineața, local, în zonele mai joase sunt șanse să apară și ceața. Temperaturile maxime se vor încadra între 10 și 20 de grade Celsius, iar cele minime între 0 și 11 grade Celsius.

Vremea în București

Cerul va fi parțial înnorat în București, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 30 de km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Citește și: Bebe la 1 luna – dezvoltarea bebelusului si sfaturi pentru parinti

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Vremea în Constanța

Vremea la malul mării va fi în general plăcută, cu un cer mai mult înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius. Sunt șanse scăzute de precipitații.

Citește și: ANM anunță prognoza meteo pentru ziua de joi: Care vor fi valorile maxime la data de 8 februarie 2024

Vremea în Brașov

În Brașov cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 2 din 11, iar vântul va sufla variabil dinspre SE. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Vremea în Focșani

În Focșani, cerul va fi în mare parte înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar vântul va sufla cu o viteză de 15 km/h dinspre VSV.

Temperatura maximă a zilei va fi de 18 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

Vremea în Oradea

În Oradea, cerul va fi parțial înnorat, indicele UV va fi de 1 din 11, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Vântul va sufla cu o viteză de până la 40 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius.

Vremea în Iași

În Iași, cerul va fi parțial înnorat, iar vântul va sufla cu 15 km/h. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 9 grade Celsius.

Citește și: ANM anunță temperaturi neobișnuit de ridicate pentru această perioadă: Un val de aer tropical ajunge în România

Vremea în Craiova

În zona Olteniei, mai exact în Craiova, indicele UV va fi de 2 din 11. Vântul va sufla cu 25 de km/h dinspre VSV, temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius, iar cea minimă va fi de 7 grade Celsius. Nu vor cădea precipitații, iar cerul va fi mai mult noros.

 

Vremea în Cluj-Napoca

Și în Cluj, vremea va fi călduroasă, cu un cer mai mult noros, iar vântul va sufla variabil. Indicele UV va fi de 1 din 11, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 7 grade Celsius. Nu sunt șanse de precipitații.

 


Episodul 33 al serialului turcesc “Vinovați de iubire” este difuzat la Kanal D joi, 25 iulie 2024. Îl poți urmări și online, live pe kanald.ro.