Prognoza meteo pentru weekendul 25-26 martie 2023: În unele regiuni din țară termometrele vor arăta 23 de grade, iar în altele vor fi condiții de ploaie

Author: Cristina Mocanu

Vremea se va încălzi, iar termometrele vor înregistra valori de până la 23 de grade.

Sursa: https://www.pexels.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru weekend-ul 25-26 martie 2023.  

Potrivit ANM,

în weekendul 25-26 martie 2023, vremea se va încălzi, iar termometrele vor înregistra valori de până la 23 de grade.

Prognoza meteo ANM weekend-ul 25-26 martie 2023

Vremea se va răci în mai multe zone din țară în acest weekend, iar în alte regiuni termometrul va urca până la 20 de grade Celsius. Deși în partea de Nord și Vest a țării va fi cald, totuși ANM a anunțat că în aceste regiuni sunt așteptate și ploi.

Temperaturile maxime din acestă perioadă se vor încadra între 15 și 20 de grade Celsius, cele mai ridicate fiind în regiunile de Vest. Pe litoral vremea va fi ușor mai rece termometrele arătând valori cuprinse între 12 și 13 grade Celsius. De asemenea, se vor înregistra și temperaturi mai mari de 20 de grade, în special, în Banat, Crișana și Maramureș. În Muntenia, Oltenia și Moldova, temperaturile se vor încadra în jurul valorii de 20 de grade Celsius.

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. În unele zone se vor înregistra temperaturi de peste 21 de grade Celsius, iar spre seară vor fi condiții de ploaie

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în București

Sâmbătă 25 martie

Sâmbătă cerul va fi senin în mare parte, vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară ploaia.

Duminică 26 martie

În prima parte a zilei va ploua, iar temperatura maximă va fi de cel mult 19 grade Celsius.

Noaptea cerul va fi înnorat, iar temperatura minimă va fi de 7 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Constanța

Sâmbătă 25 martie

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 20 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi condiții de ploaie, iar termometrul va arătat o minimă de 8 grade Celsius.

Duminică 26 martie

Duminică se va mai răcori puțin. Cerul va fi acoperit de nori, iar în prima parte a zilei va ploua. Temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius, iar cea minimă de 8 grade Celsius.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Brașov

Sâmbătă 25 martie

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar după-amiază vor apărea ploile. Maxima zilei va fi de 19 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius.

Duminică 26 martie

În prima parte a zilei se vor semnala precipitații sub formă de ploaie. Vântul va sufla cu 15 km/h, temperatura maximă va fi de 14 grade Celsius, iar cea minimă de 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Focșani

Sâmbătă 25 martie

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Spre seară apar ploile, iar temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius.

Duminică 26 martie

În prima parte a zilei va fi înnorat, iar pe parcursul zilei va apărea soarele. Termometrele vor arăta o maximă de 19 grade Celsius și o minimă de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Oradea

Sâmbătă 25 martie

Sâmbătă va ploua în Oradea și posibil să apară și unele descărcări electrice. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Duminică 26 martie

Cerul va fi în mare parte senin, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Spre seară vor fi condiții de ploaie și o minimă de 9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Iași

Sâmbătă 25 martie

În prima parte a zilei va ploua și este posibil să apară și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM marți, 5 septembrie 2023 în țară: Vremea va fi instabilă în regiunile sudice și sud-estice

Duminică 26 martie

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius. Noaptea vor fi condiții de ploaie și o minimă de  9 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 25-26 martie 2023. Vremea în Craiova

Sâmbătă 25 martie

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții se vor semnala unele averse, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

Duminică 26 martie

Cerul va fi însorit,  vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 19 grade Celsius. Noaptea se va înregistra o temperatură minimă de 7 grade Celsius.

 


Astăzi, în cea mai recentă ediție a emisiunii matrimoniale „Casa iubirii”, fetele au corectat-o pe Lorena după ce aceasta s-a supărat pe ele pentru glumele nesărate făcute de Laurențiu.