Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. În unele zone se vor înregistra temperaturi de peste 21 de grade Celsius, iar spre seară vor fi condiții de ploaie

Autor: Cristina Mocanu
Actualizat: 24 mar 2023, 08:22

În majoritatea regiunilor din țară vremea va fi mult mai caldă pentru această perioadă.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 25 martie 2023.

Potrivit ANM, sâmbătă, 25 martie 2023, vremea se va încălzi, iar termometrele vor înregistra valori de până la 23 de grade Celsius mai ales în zona de Sud a țării.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 25 martie 2023

În majoritatea regiunilor din țară vremea va fi mult mai caldă pentru această perioadă. În prima parte a zilei, mai ales în Muntenia cerul va fi senin și se vor înregistra temperaturi de până la 23 de grade Celsius.

Spre seară vor apărea condiții de ploaie, iar în unele locuri se vor semnala și descărcări electrice, în special în zona de munte, dar și în partea de Sud-Vest și Sud a țării. Termometrele vor arăta o maximă cuprinsă între 12 și 23 de grade Celsius, iar minimele se vor încadra între 4 și 10 grade Celsius.

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 24 martie 2023. Temperatura va fi în creștere, iar în regiunile sudice s-ar putea să plouă slab

Citește și: Gingii inflamate la bebelusi: cauze si solutii privind tratamentul

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în București

Sâmbătă cerul va fi senin în mare parte, vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h dinspre VSV. Temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius, iar cea minimă de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții este posibil să apară ploaia.               

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Constanța

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu 20 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 13 grade Celsius. Pe timpul nopții vor fi condiții de ploaie, iar termometrul va arătat o minimă de 8 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Brașov

Cerul va fi înnorat pe tot parcursul zilei, iar după-amiază vor apărea ploile.

Maxima zilei va fi de 19 grade Celsius, iar minima de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Focșani

Cerul va fi în mare parte senin, vântul va sufla cu o viteză de până la 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 23 de grade Celsius. Spre seară apar ploile, iar temperatura minimă va fi de 10 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Oradea

Sâmbătă va ploua în Oradea și posibil să apară și unele descărcări electrice. Vântul va sufla cu 25 de km/h, temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Citește și: ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Iași  

În prima parte a zilei va ploua și este posibil să apară și descărcări electrice. Temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 6 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 25 martie 2023. Vremea în Craiova

Cerul va fi în mare parte înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 21 de grade Celsius. Pe timpul nopții se vor semnala unele averse, iar temperatura minimă va fi de 9 grade Celsius.

 

 


Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!