Prognoza meteo pentru weekendul 11-12 martie 2023: Regiunile în care va ploua

Author: Cristina Mocanu

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru weekend-ul 11-12 martie 2023.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru weekend-ul 11-12 martie 2023.

Potrivit ANM,

vremea se va răci semnificativ în acest weekend, iar în zonele montane este posibil să ningă. Local, se va instala gerul pe timpul nopții.

Prognoza meteo ANM weekend-ul 11-12 martie 2023

Vremea sâmbătă 11 martie

Vremea va intra într-un preces semnificativ de răcire, mai ales în Vestu, Nord-Vestul țării, iar în a doua parte a intervalului și în centru, dar în rest, va fi

mult mai cald pentru această perioadă. Cerul va fi înnorat, iar ziua vor cădea precipitații sub formă de ploaie local în Nord, Centru și Sud-Est și pe arii restrânse în rest. Pe timpul nopții, în zonele montane, Maramureș, Transilvania, Nordul Moldovei și în zona deluroasă a Crișanei ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Pe alocuri se vor aduna cantități de apă mai însemnate, iar în Sud-Est se vor semnala și descărcări electrice.
Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și 17 grade celsius, iar cele minime între -5 și 6 grade Celsius.

Vremea duminică 12 martie

Răcirea vremii va continua semnificativ în regiunile extracarpatice. Cerul va fi variabil cu înnorări în zona montană, unde trecător și izolat va mai ninge slab. Vântul va prezenta intensificări la munte cu viteză mai mare pe crestele Carpaților Meridionali și Orientali, iar pe parcursul zilei temporara

și local și în zonele joase, mai ales în jumătatea Nord-Estică a țării. Temperaturile maxime se vor încadra între 3 și 12 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi între -9 și 2 grade Celsius.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Citește și: Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea se va răci și va ploua în majoritatea regiunilor

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în București

Sâmbătă 11 martie

Sâmbătă cerul va fi acoperit pe parcursul întregii zile și va ploua în averse. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în Constanța

Sâmbătă 11 martie

Vremea în Constanța va fi mohorâtă. Va ploua ușor pe parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Temperatura maximă va atinge valoarea de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Noaptea va ploua în averse.

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în Brașov

Sâmbătă 11 martie

Sâmbătă va ploua pe parcursul întregii zile, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe parcursul nopții vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar temperatura minimă va fi de – 2 grade Celsius.

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 5 grade Celsius. Pe timpul nopții se așteaptă să apară înghețul, iar temperatura minimă va fi de – 4 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în Focșani

Sâmbătă 11 martie

În Focșani va ploua ușor, pe parcursul zilei, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Noaptea va ploua în averse, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, maxima zilei va fi de 11 grade Celsius, iar minima de – 1 grad Celsius.

Citește și: Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo de Florii 2023 și Paște 2023

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în Oradea

Sâmbătă 11 martie

În Oradea cerul va fi înnorat, va ploua în averse, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe parcursul nopții este posibil să se instaleze gerul, va ploua în averse, iar temperatura minimă nu va depăși – 1 grad Celsius.

Prognoza meteo pentru weekendul 11-12 martie 2023: Regiunile în care va ploua

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi în mare parte înnorat, iar temperatura minimă va fi de 0 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM weekend 11-12 martie 2023. Vremea în Iași

Sâmbătă 11 martie

În Iași temperatura maximă a zilei va fi de 17 grade Celsius. Va ploua în averse pe întreaga durată a zilei, iar vântul va bate cu 15 km/h. Noaptea va ploua, vântul va sufla mai tare cu până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Duminică 12 martie

Cerul va fi parțial înnorat, vântul va sufla cu 30 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 8 grade Celsius. Noaptea cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de -1 grad Celsius.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?