Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea se va răci și va ploua în majoritatea regiunilor

Author: Cristina Mocanu

Vremea se va răci și va ploua în majoritatea regiunilor.

Sursa: https://pixabay.com/

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a emis prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 11 martie 2023.

Potrivit ANM,

sâmbătă, 11 martie 2023, va ploua în majoritatea regiunilor, iar în unele zone vântul va sufla cu putere.

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 11 martie 2023

Sâmbătă 11 martie Vremea va intra într-un proces semnificativ de răcire, mai ales în Vestu, Nord-Vestul țării, iar în a doua parte a intervalului și în centru, dar în rest, va fi mult mai cald pentru această perioadă.

Cerul va fi înnorat, iar ziua vor cădea precipitații sub formă de ploaie local în Nord, Centru și Sud-Est și pe arii restrânse în rest. Pe timpul nopții, în zonele montane, Maramureș, Transilvania, Nordul Moldovei și în zona deluroasă a Crișanei ploile se vor transforma în lapoviță și ninsoare. Pe alocuri se vor aduna cantități de apă mai însemnate, iar în Sud-Est se vor semnala și descărcări electrice. Temperaturile maxime se vor încadra între 9 și
17 grade celsius, iar cele minime între -5 și 6 grade Celsius.

Citește și: Vremea aprilie 2023: Prognoza meteo de Florii 2023 și Paște 2023

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în București

Sâmbătă cerul va fi acoperit pe parcursul

întregii zile și va ploua în averse. Vântul va sufla cu 30 de km/h, temperatura maximă va fi de 17 grade Celsius, iar cea minimă de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Constanța

Vremea în Constanța va fi mohorâtă. Va ploua ușor pe parcursul zilei, iar vântul va sufla cu 25 de km/h. Temperatura maximă va atinge valoarea de 15 grade Celsius, iar cea minimă de 5 grade Celsius. Noaptea va ploua în averse.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Brașov.

Sâmbătă va ploua pe parcursul întregii zile, vântul va sufla cu 25 de km/h, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe parcursul nopții vor cădea precipitații sub formă de lapoviță și ninsoare, iar temperatura minimă va fi de – 2 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Focșani

În Focșani va ploua ușor, pe parcursul zilei, vântul va sufla cu 15 km/h, iar temperatura maximă va fi de 16 grade Celsius. Noaptea va ploua în averse, iar temperatura minimă va fi de 3 grade Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Oradea

În Oradea cerul va fi înnorat, va ploua în averse, iar temperatura maximă va fi de 10 grade Celsius. Pe parcursul nopții este posibil să se instaleze gerul, va ploua în averse, iar temperatura minimă nu va depăși – 1 grad Celsius.

Calendar Ortodox 20 martie 2023: Ce sărbătoare este azi? Rugăciune ajutătoare pentru sănătate, belșug și mare milă

Citește și: Prognoza meteo ANM vineri, 10 martie 2023. Temperatura din termometre continuă să crească și va ploua local

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Iași

În Iași temperatura maximă a zilei va fi de 17 grade Celsius. Va ploua în averse pe întreaga durată a zilei, iar vântul va bate cu 15 km/h. Noaptea va ploua, vântul va sufla mai tare cu până la 30 de km/h, iar temperatura minimă va fi de 1 grad Celsius.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 11 martie 2023. Vremea în Craiova

În Craiova vântul va sufla cu până la 40 de km/h, va ploua în averse în prima parte a zilei, iar temperatura maximă va fi de 15 grade Celsius. Pe timpul nopții cerul va fi parțial înnorat, iar temperatura minimă va fi de 2 grade Celsius.

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?