Prognoza meteo pentru a doua jumătate a lunii februarie 2023: Vom avea temperaturi de primăvară

Author: Cristina Mocanu

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo în care au anunțat schimbările meteo care ne așteaptă în perioada următoare.

Sursa: https://pixabay.com/

Reprezentanții ANM au anunțat când scăpăm de frig.

ANM au emis o prognoza meteo și au anunțat când urmează să scăpăm de frig.

Care este prognoza meteo pentru intervalul 13 februarie 13 martie 2023

Reprezentanții ANM au emis prognoza meteo în care au anunțat schimbările meteo care ne așteaptă în perioada următoare.

Începând cu data de 13 februarie 2023, gradele din termometre încep să mai crească și să se situeze peste media specifică acestei perioade din an, însă nu cu mult. Totuși, putem spune că scăpăm de frigul ce a

caracterizat începutul lunii februarie și vremea se mai încălzește. Iată totuși ce anunță meteorologii pentru săptămânile viitoare.

Citește și: Prognoză meteo ANM duminică, 12 februarie 2023. Temperaturile vor crește, ajungând la valori normale pentru această perioadă

Prognoza meteo pentru perioada 13 februarie – 20 februarie 2023

Conform ANM temperaturile medii se vor situa peste temperaturile normale din această perioadă, în toate regiunile țării,

dar mai ales în zona de Nord-Est a țării. Cantitățile de precipitații vor fi reduse în cele mai multe regiuni, dar mai ales în partea de Sud-Vest.

Citește și: Mesajul Deei Maxer, după ce s-a zvonit că are deja o altă relație

Prognoza meteo pentru perioada 20 februarie – 27 februarie 2023

Temperaturile vor avea valori mai ridicate decât cele normale pentru această lună,

în toate regiunile, dar cu o abatere termică pozitivă mai mare în Nord-Estul țării. Regimul pluviometric va fi deficitar în regiunile sudice și sud-estice.

Prognoza meteo pentru perioada 27 februarie – 6 martie 2023

Termometrele vor înregistra valori normale pentru această perioadă, iar precipitațiile se vor situa în jurul celor obișnuite.

Prognoza meteo pentru perioada 6 martie 2023 – 13 martie

Mediile valorilor termice se vor situa peste de cele specifice pentru această săptămână, pe întreg teritoriul României.

Cantitățile de precipitații vor fi în general apropiate de cele normale pentru această perioadă, posibil ușor excedentare în zonele montane, potrivit prognozei ANM.

Citește și: Când vine primăvara? Prognoza meteo pentru perioada următoare

ANM a anunțat prognoza meteo pentru următoarele două săptămâni. Urmează o perioadă cu temperaturi ușor mai ridicate pentru această perioadă

Când vine primăvara

Începând din 12 februarie, vremea se va încălzi treptat, dar semnificativ, devenind chiar mai caldă decât normal la mijlocul lunii februarie, în special în orele amiezelor când sunt estimate valori de 7- 11 grade, mai ales în zona Munteniei.

Chiar și la munte, începând cu data de 13 februarie 2023, vremea va intra într-un proces de încălzire, ce se va resimți la început mai ales la valorile diurne, determinând un regim termic apropiat de normal, iar la mijlocul lunii februarie chiar ușor peste cel specific perioadei. 

Sursă: newsweek.ro 

 


A venit momentul ca Robert să o confrunte pe Mihaela, care a avut cameră roșie cu Laurențiu. Este Robert gelos pe Laurențiu?