PROGNOZA METEO: La munte vor predomina ninsorile! Cum va fi vremea LUNI si MARTI

Author: Redactia KANAL D
Actualizat: 24 feb 2017, 03:33

Luni cerul va fi mai mult noros si temporar se vor semnala precipitatii pe arii relativ extinse. In Muntenia, Oltenia si sudul Dobrogei va ploua, iar in rest vaor fi precipitatii mixte

La munte vor predomina ninsorile, iar vantul va avea intensificari indeosebi in sudul si estul teritoriului, mai cu seama pe litoral si in delta, unde rafala poate depasi 70 km/h. Temperatura aerului va avea maxime cuprinse intre 2 si 12 grade si minimele intre -5 si 5 grade.

 

In Bucuresti va ploua in prima parte a zilei de luni, iar temperatura maxima va fi in jur de 10 grade, in timp ce minima va fi de 2-3 grade Celsius.

 

In tara marti vremea se va raci si izolat la munte va ninge. In Muntenia si Dobrogea  vor fi conditii sa ploua slab. Seara si noaptea nebulozitatea se va accentua in regiunile vestice, unde loca vor fi precipitatii mai ales sub forma de ninsoare. Temperaturile maxime vor fi cuprinse intre -3 si 8 grade, iar minimele intre -8 si 1 grad.

Atenționare MAE de călătorie: La ce trebuie să fie atenți cetățenii care călătoresc în Spania?

Citește și: Cum a fost, de fapt, relația Marcelei Fota cu fostul soț?! Acum a recunoscut: „Copilul meu nu știe”

 

Sursa: Mediafax

 


Surpriză de proporții! O nouă concurentă a intrat în Casa iubirii! Julia a mărturisit că a venit pentru că a pus deja ochii pe doi băieți pe care își dorește să ii cunoască mai bine! Iată ce reacții s-au stârnit în rândul fetelor!