Prognoza meteo iarna 2019 - 2020. Craciun si Revelion - cum va fi vremea

Autor: L.S.
Actualizat: 22 nov 2020, 16:05

Prognoza meteo iarna 2019-2020. Cum va fi vremea de Crăciun și Revelion. Luna decembrie, prima lună de iarnă va avea temperaturi relativ ridicate: media valorilor termice la București va fi de 5-7 grade C, iar minimele vor coborî până la -6 grade C.

Potrivit prognozei meteo accwheater.com, primele ninsori vin în datele de 5-6 decembrie 2019, când temperaturile se vor încadra între 3 grade C, și -2 grade C și 2 grade la amiază respectiv -4 grade C pe timpul nopții.

Prognoza meteo iarna 2019- 2020: Vremea de Crăciun și Revelion

Cei care vor face Crăciunul și Revelionul în București, trebuie să știe că vremea va fi caldă.

Citeste si: Prognoza meteo vineri, 18 octombrie si saptamana urmatoare. Vremea se schimba radical! Ce temperaturi vom avea

Citeste si: A nins în România! În ce zone s-a așternut zăpada după ce vremea s-a răcit extrem de tare. Imagini incredibile!

Citeste si: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Cand se raceste si cat timp va mai fi cald

De Crăciun, 25, 26 decembrie 2019, temperaturile vor atinge 5 grade la amiază și un grad pe timpul nopții, respectiv 6 grade pe timpul zilei și 1 grad pe timpul nopții. Nu sunt anunțate ninsori. La munte, de Crăciun, temperaturile vor temperaturile vor mai scădea doar cu un grad, atât pe timpul zilei, cât și pe timpul nopții. La Brașov nu sunt anunțate ninsori, potrivit a1.ro.

Citește și: Greutate si inaltime copii in functie de varsta

Citește și: Bogdan și Gagea, discuție în grădina casei. Motivul pentru care Gagea nu a putut merge spre o altă fată. „Adevărul o să iasă la suprafață!”

De Revelion, temperaturile mai scad ușor, dar nu foarte mult. Vom avea 2-3 grade la amiază li -3 grade, -2 grade pe timpul nopții.

De asemenea, la București nu sunt anunțate ninsori. La munte, de Revelion vom avea 2 grade C la amiază și -4 pe timpul nopții. La Brașov nu sunt anunțate ninsori nici de Revelion.

citeste continuarea pe a1.ro

Citeste si: S-a schimbat prognoza! Vine iarna mai devreme in Romania? Ce spun meteorologii

Citeste si: Anuntul meteorologilor: cand vine iarna in Romania! Cand cade prima ninsoare si cat de frig va fi

Citeste si: Alerta meteo: vin ninsorile! Vreme rece in toata tara, ploi, lapovita si ninsoare

 

Taguri:

Ezgi Mola, actrița care dă viață personajului Safiye în serialul “Vinovați de iubire” s-a căsătorit cu alesul inimii sale anul trecut! Iată imagini de senzație de la fericitul eveniment!