Alerta meteo: vin ninsorile! Vreme rece in toata tara, ploi, lapovita si ninsoare

Alerta meteo: vin ninsorile! Vreme rece in toata tara! Vremea se anunță și mai rece în cursul zilei de astăzi în București dar și în alte zone din țară.


In articol:

Vremea se anunță și mai rece în cursul zilei de astăzi în București dar și în alte zone din țară. Meteorologii anunță de asemenea ploi în centrul și estul țării pe arii restrânse dar și lapoviță și ninsoare la deal și la munte.

Alerta meteo: vin ninsorile! Vreme rece in toata tara

Atmosfera în Capitală va fi schimbătoare, vântul va sufla slab și vor fi șanse de ploaie. Temperaturile maxime nu vor trece de 13 grade iar minimele vor ajunge la 5 grade pe timpul nopții.

În Dobrogea și Bărăgan vremea va fi mohorâtă cu ploi sporadice și vânt. Temperaturile maxime vor atinge 13-14 grade în termometre.

În Moldova de sud și nordul Munteniei vremea este de asemenea rece pentru această perioadă a anului. Cerul va fi noros, cu ploi frecvente, iar temperaturile vor înregistra maxim 10-11 grade.

În nordul Moldovei și Bucovina maximele nu trec de 10 grade. În zonele deluroase va apărea lapovița, iar la munte va ninge.

Vreme rece in toata tara

În Transilvania de nord și Maramureș vremea va fi ceva mai bună. Ploile vor fi sporadice dar temperaturile vor fi destul de scăzute, doar 11 grade. Noaptea minimele vor ajunge la minus 2 grade în Maramureș.

În vest vremea va fi însorită dar temperaturile se mențin la valori destul de scăzute pentru acestă perioadă.

În Transilvania își vor face apariția ploile și va fi destul de frig. În zonele subcarpatice apare lapovița iar la munte va ninge.

În Oltenia vremea va fi rece, cu mulți nori și condiții de ploaie. Maximele vor atinge 17 grade în zonele de sud.

sursa: capital

Citeste si: A nins în România! În ce zone s-a așternut zăpada după ce vremea s-a răcit extrem de tare. Imagini incredibile!

Citeste si: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Cand se raceste si cat timp va mai fi cald

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate