Horoscop 7 octombrie 2019. Pericol de accidente pentru o zodie, ghinion mare pentru alta

,

Horoscop 7 octombrie 2019: Avertisment sumbru! Această zodie trebuie să evite cu orice preț deplasările cu mașina, anunță profesorul Radu Ștefănescu conform horoscopului zilnic prezentat în exclusivitate pentru capital.ro.


In articol:

Horoscop 7 octombrie 2019. BERBEC

Conjunctura astrelor te ajută să fii convingător. Dimineaţa poţi să obţii ceva important de la o persoană din jurul tău, dacă reuşeşti să-ţi stăpâneşti agresivitatea şi încăpăţânarea. Pe plan profesional este bine să navighezi un pic pe axa timpului, să iei în considerare ultimele luni, sigur dacă nu au fost de vacanţă, şi să decelezi oportunităţile pe care nu le-ai văzut atunci, sau le-ai desconsiderat. După cum spunea un economist, laureat al Premiului Nobel: „…în vremuri de criză, luăm şi de pe jos”! Pe plan sentimental încrederea şi determinare de care eşti în capabil sunt atuurile tale majore în jocul dragostei. Îndrăzneala ta, mai ales faţă de un partener ezitant aduce rezultate.

Horoscop 7 octombrie 2019. TAUR

Supraveghează-ţi cu mare grijă dorinţa să deţii lucruri extravagante şi scumpe, să faci cheltuieli foarte mari, să investeşti în afaceri şi fonduri riscante, sau să dai bani cu împrumut! Pe plan profesional apar noi dezvoltări, noi informaţii îţi atrag atenţia. Dacă lucrezi într-un domeniu de vârf, atunci trebuie să iei în serios ultimele date. Pe plan sentimental te gândeşti la aspectele practice, materiale ale vieţii tale amoroase. Este momentul să redecorezi, sau măcar să te ocupi, să te gândeşti, la „cuibuşorul tău de nebunii”. Toamna, iată, a venit fără să-ţi ceară voie!

Citeste si: Atentie la Luna Plina din OCTOMBRIE 2019! Luna Recoltei va influenta zodiile pana la sfarsitul anului

Citeste si: Horoscop chinezesc octombrie 2019. Multe zodii trec de la agonie la extaz

Horoscop 7 octombrie 2019. GEMENI

Astăzi nu te enerva, nu reacţiona disproporţionat. Nu prea este pace sub măslini, aşa că nu mai turna gaz pe foc cu ironiile tale!

Lumea este speriată şi îngrijorată, probabil că şi tu eşti! Pe plan profesional nu sunt recomandate călătoriile lungi, mai ales cu masina sau autobuzul. Sprijinul il gasesti tot la familia ta de acasă. Pe plan sentimental eşti vulnerabilă, sau vulnerabil din cauza unei iubiri mai vechi sau a unor amintiri care te obsedează. Totuşi, ai o perioadă destul de bună pentru promovarea intereselor personale.

Horoscop 7 octombrie 2019. RAC

Aspecte favorabile par că te avantajează mai ales în planul mental, al proiectelor, şi prin urmare logică, pe plan social. Trebuie neapărat să analizezi evenimentele din ultimul timp! Mai multe aspecte minor benefice te influenţează astăzi. Nu-ţi face griji prea mari, viitorul îţi este favorabil ! La un moment dat lucrurile îţi par că devin mai grele, dar de fapt eşti în pierdere de energie. Mâncarea naturală (evită alimentele ce provin din organisme mutate genetic), vitaminele cu minerale şi sucuri din fructe la care poţi adăuga ceiuri din plante româneşti te ajută să treci de această perioadă de acomodare la toamnă, cu vitalitatea mai scăzută.

Citeste si: HOROSCOP. Lidia Fecioru: Secretul prosperităţii financiare pentru fiecare zodie!

Citeste si: Horoscopul norocului 2019: zodii de femei răsfățate de zeița Fortuna

Horoscop 7 octombrie 2019. LEU

Iniţiezi un fel de selecţie naturală în jurul tău, în sensul că ceri diferite servicii şi favoruri. Testarea prietenilor, a colegilor te ţine ocupat toată ziua, aşa că nu ai timp de altceva. Ziua de astăzi, cu conjunctură complexă, trezeşte o bruscă dorinţă de afirmare şi de relaţii sociale. Reinventează “ceaiul de la ora 5” sau dă o raită (telefonică) pe la toţii prietenii. Mai poţi dedica ziua studiului şi perfecţionării tale profesionale şi fizice. Te poţi duce, de asemenea, la o sală de forţă, sau şi mai bine, îţi poţi cumpăra propria bicicletă – sau dacă nu ai bani, ceea ce este de aşteptat, poţi închiria una. Mai multe planete şi indicatori astrologici îţi sunt favorabili!

citeste continuarea pe capital

Citeste si: Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Citeste si: Horoscopul ARAB. Ce nu știai despre tine, e dezvăluit AICI!

 

Citește și:

Anunt pentru toti cei care au centrala termica: cum pot plati mai putin la gaze

VIDEO Victor Ponta a răbufnit la adresa PNL: 'Ce au făcut cu un munte de bani? Doar alegerile i-au oprit. De aceea nu au luat echipament pentru ATI'

Roxana, fosta concurenta de la “Puterea Dragostei”, a comis-o direct in platoul emisiunii “Roata Norocului”!

Marturia socanta a sotului uneia dintre victimele accidentului din Ialomita

Horoscop miercuri, 28 octombrie. Probleme de sanatate si obstacole pentru una dintre zodii!


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies