Horoscop. Cupluri magice, în funcţie de zodie

Toată lumea îşi dă cu părerea care zodii sunt compatibile şi care nu. E uşor de observat că o Balanţă se va înţelege repede cu un Geamăn sau un Peşti şi un Scorpion…se vor simţi atraşi magnetic unul de celălalt. Sau că Berbecii sunt exasperaţi de Raci, iar Fecioarele nu pot să suporte Săgetătorii.

Există însă şi cupluri care după criteriile clasice, n-ar fi neapărat compatibile. Şi totuşi, ceva special le ţine împreună, uneori în ciuda neconcordanţelor evidente. Ne referim aici la un tip foarte special de cuplu, format între nativii celor două zodii având acelaşi guvernator.

În astrologia tradiţională de dinaintea descoperirii planetelor transsaturniene, fiecare planetă guvernează două zodii: una cu aspectul său minus, receptiv, feminin şi una în aspectul său dinamic, emisiv, plus, masculin. Iar când nativi din aceste două zodii interacţionează, ceva magic se petrece: undeva, în adâncul sufletului lor, resimt întregirea a „ceva”. Ca şi cum celălalt îi aduce „jumătatea lipsă”. Nu la lumina zilei, nu dacă stau de vorbă. Nici măcar dacă fac dragoste. Ci undeva mult mai adânc, acolo unde nu poţi să spui decât: „Nu ştiu de ce îl iubesc… dar îl iubesc atât de mult!”

Cuplul Geamăn (Mercur plus) – Fecioară (Mercur minus)

Este adevărat, pentru calculata Fecioară Gemenii sunt prea libertini şi aerieni, iar Gemenii ar prefera un tovarăş de joacă ceva mai expansiv decât Fecioarele. Şi totuşi, dacă reuşeşsc să treacă de inconvenientele de suprafaţă, pot realiza un cuplu magic. Mai ales la nivel mental, unde e şef Mercur, fac o pereche grozavă.

Citeste si: Horoscop vineri, 6 septembrie. S-a terminat! Două zodii au scăpat de lacrimi după o perioadă cumplită!

Cuplul Taur (Venus minus) – Balanţă (Venus plus)

Posesivului Taur nu-i place că Blanţa este drăguţă cu toată lumea, iar Balanţa găseşte Taurul cam obtuz şi limitat doar la „ale sale”. Dacă se iubesc însă, mai ales în momentele de intimitate, vor putea să experimenteze cea mai completă stare de bucurie şi satisfacţie.

Citeste continuarea pe kfetele.ro

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Setari de confidentialitate