Prognoza meteo azi, 3 octombrie 2019. Se raceste brusc, vin ploile si ninsorile

,

Prognoza meteo azi, 3 octombrie 2019 se schimbă brusc. Scad temperaturile și sunt așteptate ploi pe arii extinse. Află cum va fi vremea în București.

Prognoza meteo azi, 3 octombrie 2019

Valorile termice scad brusc în vest, centru și nordul teritoriului. Veștile bune sunt pentru sudul și estul țării, aici valorile termice rămân ridicate, peste media acestei perioade. Sunt așteptate ploi pe arii extinse în Transilvania, Maramureș, Banat și Crișana, apoi se vor extinde în toată România. Cantitățile de precipitații vor fi moderate, local se vor acumula 20-30 de mm. La munte, la altitudini mari, de peste 1800 de metri sunt așteptate ninsori și lapoviță.

Prognoza meteo azi, 3 octombrie 2019. Vântul va sufla cu putere în Oltenia, vestul Munteniei, centrul Transilvaniei și nordul Moldovei. Temperaturile maxime se vor încadra între 18 și 23 de grade în Transilvania și Maramureș, 13 și 18 grade în Banat și Crilana, 22-27 grade ăn Oltenia și 25-30 de grade în Muntenia, Dobrogea și Moldova.

Prognoza meteo azi, 3 octombrie 2019 în București. Cerul va fi variabil spre senin pe tot parcusul zilei. Seara apar nori dar nu sunt posibile precipitații. Temperaturile vor fi cuprinse între 24-29 grade pe timpul zilei. Tempetaturile nocturne vor coborî până la 16 grade.

sursa: a1.ro

Citeste si: Prognoza meteo pe 2 săptămâni. Cand se raceste si cat timp va mai fi cald

Citeste si: Meteo octombrie. Meteorologii anunță că vara revine: Temperaturi extreme în România

Citeste si: ANM a facut anuntul! Temperaturile revin la valori de vara in urmatoarele zile! Iata care sunt zonele vizate!

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

Americanii s-au înșelat grav în privința `operatiunii militare speciale ruse` din Ucraina

Industria 4.0: Un institut caută riscuri de criminalitate cibernetică!

6500 oameni au murit pentru Cupa Mondiala din Qatar! Chiar asa e?

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies