ANM a facut anuntul! Temperaturile revin la valori de vara in urmatoarele zile! Iata care sunt zonele vizate!

Vremea se schimba radical: de la ploi si instabilitate atmosferica se revine la temperaturi de vara.

În orele următoare, vremea se va ameliora în toate zonele. În jumătatea de est a țării și la munte, mai pot apărea ploi slabe, locale, și vântul va fi alert, dar în rest, soarele va fi generos. Prin urmare, temperaturile maxime vor avea valori de la 17 grade în depresiunile din estul Transilvaniei, până la 26 de grade Celsius în sudul extrem.

Iata cum va fi vremea in fiecare regiune a tarii:

În Dobrogea şi Bărăgan, se anunţa o zi frumoasă, mai caldă ca vineri şi fără precipitaţii. Vineri, la malul mării vântul a suflat cu 60 km/h dar astăzi se domoleşte. La amiază se vor înregistra 25-26 de grade Celsius.

În Moldova sudică şi în nordul Munteniei, scăpăm de ploi şi de vremea mohorâtă. Atmosferă va fi însorită şi vom avea temperaturi mai potrivite pentru luna iunie.

În jumătatea nordică a Moldovei şi în Bucovina, avem o atenţionare cod cod galben de ceaţă densă pentru judeţele Suceava, Iaşi, Botoşani, Neamţ şi Bacău valabilă până la ora 8 şi jumătate! Vizibilitatea este mult scăzută! Pe aici se mai aduna norii aşteptam cetiva stropi de ploaie iar temperaturile cresc simţitor.

Citeste si: Cîțu, anunț imens pentru milioane de români în plină pandemie! Va fi cea mai mare creștere a pensiilor - capital.ro

În nordul Transilvaniei şi în Maramureş găsim vreme închisă, ploi temporare şi maxime în jur de 20 de grade. Nu se încălzeşte deocamdată.
Până la ora 9, este un cod galben de ceaţă densă pentru judeţele Cluj, Bistriţa-Năsăud şi Sălaj.

În vestul ţării, situaţia este mult mai bună. Vedem soarele din când în când, mai vin câteva ploi pe la munte iar temperaturile cresc uşor faţă de ziua trecută.

Şi în Transilvania, vremea se îmbunează dar acum dimineaţa apare ceaţă în depresiuni. Peste zi se încălzeşte şi vedem soarele, dar în zonele de munte sunt anunţate şi ceva ploi slabe.

În Oltenia, atmosferă va fi plăcută cu mult soare şi temperaturi de 25...26 de grade. Vântul va avea unele răbufniri.

Şi în sudul ţării se anunţa soare şi vreme bună. Cerul se înseninează, vântul va adia plăcut şi se pot înregistra chiar şi 29 de grade Celsius în Lunca Dunării!

La București, dimineaţa va fi una destul de răcoroasă, dar mai târziu se încălzeşte semnificativ. Prindem vreme bună, nori puţini şi o atmosferă chiar plăcută. Maximă va fi de 27 de grade iar minimă de 12 grade.

La munte, cresc temperaturile. Sâmbătă vedem soarele mai mult în masivele sudice. În Munţii Apuseni şi în zona Carpaţilor Orientali, se aduna câţiva nori şi o să plouă pe suprafeţe restrânse.

Ultimele zile de septembrie vor fi ca de mijloc de vară. Duminică și luni, temperaturile vor trece de 20 de grade în toată țara, iar în regiunile sudice, vor depăși chiar și 30 de grade Celsius.

Citeste si: Calendar crestin-ortodox 28 septembrie: Iata ce mare Sfant sarbatoresc astazi credinciosii ortodocsi!

 

 

 


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Recomandari
Te-ar mai putea interesa
` `
Cookies