Andreea Mantea si Mihai Mitoseru au spus “DA”!

,

Sambata aceasta, de la ora 20:00, la “Se striga darul” este mare petrecere, mare!

Ajunsi in Oltenia, loc in care se simt ca acasa, Andreea Mantea si Mihai Mitoseru sunt pusi pe fapte mari. Invitati sa participle la nunta mirilor Mihai si Daniela, din jud Gorj, comuna Danciulesti, indragitii prezentatori se pun pe treaba.

Situatie fara precedent pentru Andreea Mantea si Mihai Mitoseru. Primarul tine ca locuitorii comunei sa aiba relatii civilizate intre ei, ca atare, nici Andreea cu Mihai nu au scapat, chiar daca sunt “localnici” de ocazie. In fata Primarului, a martorilor, producatorilor emisiunii, cameramanilor si asistentilor, indragitii prezentatori au fost nevoiti sa consimta “cerintele” reprezentatului legal.

Cetatene Mitoseru Mihai, de crez ortodox, cu iubire si responsabilitate crescut si educat, de buna voie si nesilit de nimeni, iei … “ i se adreseaza Primarul comunei lui Mihai Mitoseru.

Luat prin surprindere, Mihai a reactionat ferm, in fata colegei lui, si ce a urmat dupa fericitul eveniment, dar mai ales reactia Andreei Mantea, aflata si ea in fata “omului legii”, dau nastere unor situatii memorabile. Distractia, dansul, muzica buna si daruri pentru miri, care de care mai inedite, pe toate le puteti vedea in aceasta seara, la “Se striga darul”.

Nu ratati sambata, de la ora 20:00, o editie spectaculoasa “Se striga darul”, cu Andreea Mantea si Mihai Mitoseru, la Kanal D.

Citeste si: Surpriza incredibila pentru Andreea Mantea! Ce i-au pregatit concurentii ''Puterea dragostei'' de ziua ei!

 

Citește și:

“Teo Show”, lider de piata, pe toate segmentele de public monitorizate

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Halit se indreapta, pas cu pas, spre declin

A abandonat competitia “Bravo, ai stil! Celebrities! Anuntul este facut in editia din aceasta seara a show-ului!

“40 de intrebari cu Denise Rifai”, in curand, la Kanal D!

In aceasta seara, de la ora 20:00, in “Pretul fericirii”, Ender, atacata din toate partile


Clipul zilei pe KANALD.RO:
Te-ar mai putea interesa
Cookies