Prognoza meteo ANM sâmbătă, 8 octombrie 2022. Maxime de până la 24 de grade în prima zi de weekend

,
prognoza meteo anm 8 octombrie 2022

Prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 8 octombrie 2022

[Sursa foto: pexels]

Ziua de sâmbătă aduce vreme frumoasă și temperaturi în ușoară creștere. Iată prognoza meteo ANM pentru ziua de sâmbătă, 8 octombrie 2022.

Sâmbătă, meteorologii anunță vreme bună în toată țara, un cer mai mult senin și soare, dar și temperaturi ceva mai ridicate față de zilele precedente. Iată cum va fi vremea în București, dar și în restul regiunilor.

Prognoza meteo ANM sâmbătă, 8 octombrie 2022. Cum va fi vremea la nivelul întregii țări?

Administrația Națională de Meteorologie (ANM) a publicat prognoza meteo pentru sâmbătă, 8 octombrie 2022. Vremea va fi în general frumoasă, iar valorile termice se vor situa în jurul celor normale pentru data din calendar. În majoritatea zonelor cerul va fi senin, însă în cursul zilei pot să mai apară înnorări temporare în partea de sud și sud-est a țării. Mai mult, după lăsarea serii, norii se vor strânge și în extremitatea de nord-vest, dar nu vor fi condiții de ploaie. Vântul va sufla slab și moderat în cursul zilei de sâmbătă, 8 octombrie 2022, iar în sudul Banatului va mai prezenta unele intensificări.

Temperaturile maxime se vor situa între 16 și 24 de grade, în timp ce minimele vor fi cuprinse între 5 și 13 grade. Valori mai scăzute se vor înregistra în depresiunile din estul Transilvaniei, acolo unde minimele vor coborî până la 1-2 grade. Meteorologii anunță că în centrul țării vor mai fi condiții de ceață. 

prognoza meteo anm sambata 8 octombrie 2022

În cursul zilei de sâmbătă, temperaturile maxime vor urca până la 24 de grade

[Sursa foto: pexels]

Citeste si: Analiză The Guardian. Un important om de știință britanic avertizează că o catastrofă climatică globală! Încălzirea Pământului crește riscul de cutremure și tsunami-uri și agravează foametea

Vremea în București sâmbătă, 8 octombrie 2022

Sâmbătă, cerul va fi variabil în Capitală, cu înnorări temporare, însă nu vor fi condiții de ploaie. Atât pe parcursul zilei, cât și noaptea, vântul va sufla slab și moderat. Maxima va urca până la 21 de grade în timpul zilei, iar noaptea, minima va coborî până la 9 grade, cerul fiind parțial noros.

Vremea în Brașov sâmbătă, 8 octombrie 2022

La Brașov, meteorologii anunță vreme cu nori și soare pentru ziua de sâmbătă și un vânt care va sufla slab și moderat. Maxima va atinge 20 de grade la orele prânzului. Noaptea, cerul va fi parțial noros și se va înregistra o minimă de 7 grade.

Vremea în Constanța sâmbătă, 8 octombrie 2022

Meteorologii anunță vreme bună și la Constanța în cursul zilei de sâmbătă. Chiar dacă vor mai fi câțiva nori, soarele va încălzi atmosfera, temperatura maximă urcând până la 20 de grade. În timpul nopții se va face mai frig, 12 grade, dar cerul va fi senin.

Citeste si: Avertisment de caniculă pentru anul 2050, valabil încă din această săptămână! Un val de „căldură roșie” ar urma să lovească Europa

 

Citește-ne pe

Citește și:

România, printre ţările care ar fi afectate de norul radioactiv în caz de accident la centrala nucleară Zaporojie

Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

Măcelul cinic al lui Erdoğan asupra kurzilor - și tăcerea Vestului - trebuie să ia sfârșit (Haaretz)

Cât este ajutorul pentru persoanele afectate de inundații sau fenomene meteo periculoase. Sumele aproape că au fost dublate față de 2021

Fenomene meteo extreme în România. O tornadă a fost surprinsă la Sulina | Video

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies