Prognoza meteo ANM pentru sâmbătă, 7 noiembrie. Vreme frumoasă în toată țara

,
Prognoza meteo 7 noiembrie
ANM a anunțat cum va fi vremea sâmbătă, 7 noiembrie[Sursa foto: PixaBay]

Prognoza meteo pentru ziua de sâmbătă, 7 noiembrie, a fost anunțată de Administrația Națională de Meteorologie (ANM). Vremea va fi în general frumoasă la nivelul întregii țări.


In articol:

În cursul săptămânii, vremea a fost schimbătoare în toată țara și au mai apărut precipitații sub formă de ploaie, însă pentru weekend, meteorologii anunță soare și temperaturi normale pentru data din calendar. 

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Weekendul începe cu vreme frumoasă în majoritatea regiunilor țării. Soarele își va face simțită prezența în aproape toată țara, iar temperaturile se vor încadra în limitele normale pentru începutul lunii noiembrie. Administrația Națională de Meteorologie anunță că maximele din timpul zilei vor fi cuprinse între 10 și 15 grade, în timp ce minimele se vor situa între -3 și 9 grade.

În zonele joase, dimineața pot să mai apară nori de joasă altitudine și ceață, însă ulterior cerul se va însenina și nu vor fi condiții de ploaie. 

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 5 noiembrie. Vreme închisă, ploi și temperaturi în scădere

Vremea în București

Meteorologii anunță o zi de sâmbătă cu vreme frumoasă în București. Temperatura maximă va urca până la 12-14 grade în zona Capitalei, în timp ce minima din timpul nopții se va situa în jurul valorii de 6 grade. Ziua va fi parțial însorit, iar după lăsarea serii, cerul va rămâne în continuare senin. 

Vremea în Brașov

Ziua de sâmbătă se anunță însorită și în Brașov. Meteorologii spun că cerul va fi senin, iar soarele va străluci pe tot parcursul zilei, temperatura maximă urcând până la 11 grade. Noaptea, cerul va fi mai mult senin, dar se va face mult mai frig, astfel că minima se va situa în jurul valorii de 1 grad. 

Vremea în Iași

La Iași maxima din timpul zilei va fi mai ridicată decât cea înregistrată în cursul zilei de vineri. Astfel, ziua vor fi 12 grade, iar noaptea, minima va coborî până la 4 grade. Vremea va fi frumoasă și însorită, iar noaptea, cerul va fi mai mult senin, astfel că nu vor exista șanse de precipitații.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 4 noiembrie. Vreme mai caldă decât ar fi normal pentru data din calendar

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru sambata, 31 octombrie. Vremea se raceste accentuat in aproape toata tara! Sunt anuntate lapovita si ninsori!

Strategia UE de vaccinare, criticată din cauza ritmului lent/ Pot apărea probleme în alte zone (Financial Times)

Vedeta Kanal D care are trei copii cu trei femei diferite. Toată lumea îl credea familist convins. Nimeni nu a știut până acum

Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 octombrie. Vremea se raceste in aproape toata tara! Revin si ploile in unele regiuni!

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies