Prognoza meteo ANM pentru vineri, 30 octombrie. Vremea se raceste in aproape toata tara! Revin si ploile in unele regiuni!

,
Prognoza meteo, 30 octombrie 2020
Vremea se schimba radical in unele zone ale tarii!

Administrația Naționala de Meteorologie (ANM) a anunțat prognoza meteo pentru vineri, 30 octombrie.


In articol:

Dupa mai multe zile cu vreme blanda si calda, cu temperaturi mult mai ridicate decât ar fi normal pentru data din calendar, meteorologii anunță o schimbare radicală a vremii.


Având în vedere informațiile venite din partea meteorologilor, finalul de săptămână aduce o vreme închisă și rece în aproape toate zonele țării si vor apărea ploi, lapoviță și ninsoare, iar vântul va sufla cu putere.

Prognoza meteo ANM pentru principalele regiuni

Dacă până acum am avut parte de o toamna blândă, cu temperaturi ridicate și puține precipitații, acum, meteorologii anunță că vremea se strică în toată țara.
Incepand de vineri, vantul va prezenta intensificări, iar la munte, la altitudini mari, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare.

Vineri, 30 octombrie, se răcește destul de tare in zonele montane. Pe timpul zilei o să plouă în masivele estice, iar spre seară ploile vor cuprinde toată zona montană.

Citeste si: Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

Citeste

si: Vremea se schimbă radical! Administrația Națională de Meteorologie a emis o informare meteo de vânt puternic și ninsoare

ANM a emis o informare meteo valabila in intervalul 30 octombrie, ora 02:00- 31 octombrie, ora 20:00.

Meteorologii anunta intensificări ale vântului și precipitații mixte în zona de munte. Potrivit informațiilor oficiale, vântul va sufla cu viteze de până la 60-80 km/h, iar în zona Carpaților Meridionali, rafalele de vânt vor depăși temporar 90 km/h.


La munte, în general la altitudini mai mari de 1500 m, ploile se vor transforma treptat în lapoviță și ninsoare și local se va depune strat de zăpadă.
Vântul va prezenta intensificări și în celelalte regiuni, dar mai ales în sudul și vestul Olteniei, unde se vor atinge viteze de 50...60 km/h.
Temporar va ploua în cea mai mare parte a țării, iar pe parcursul zilei de sâmbătă (31 octombrie), în Subcarpații Moldovei vor fi posibile precipitații mixte.
Pe arii restrânse cantitățile de apă vor depăși 15...20 l/mp.

prognoza meteo, 30 octombrie 2020
Ploile revin in multe regiuni ale tarii incapand de vineri, 30 octombrie

Vremea in Bucuresti

Vineri, in Bucuresti vremea se răcește și vom avea cel mult 14...15 grade, valori potrivite pentru final de octombrie. Vântul devine activ și o să plouă în prima parte a zilei și din nou după lăsarea nopții.

Vremea la Brasov

In cursul acestei săptămâni, vremea a fost în general frumoasă la munte, însă pentru acest sfârșit de săptămână, meteorologii anunță ninsori și vânt puternic.

Astfel, la altitudini mai mari de 1500 m pot să apară lapovița și ninsoarea, astfel că există șanse să se depună strat de zăpadă.
Vântul nu va sufla cu putere doar la munte, ci și în celelalte zone ale țării, în special în sudul și vestul Olteniei, acolo unde vântul poate atinge viteze de 50...60 km/h. 

 

Citește-ne pe
Citește și:

Prognoza meteo ANM pentru joi, 29 octombrie. Temperaturile se mentin peste mediile multianuale ale perioadei in cea mai mare parte a tarii, dar apar si ploi slabe in unele regiuni!

Prognoză specială pentru Capitală: ninsori, vânt puternic și temperaturi de 2 grade

Demisie de răsunet în Guvern! Premierul Florin Cîțu a încercat să acopere rușinea

Prognoza meteo ANM pentru miercuri, 28 octombrie. Vremea se va mentine calda si dispar ploile! Iata ce temperaturi se vor inregistra!

Prognoza meteo ANM pentru marti, 27 octombrie. Vremea se va incalzi usor, insa nu dispar nici ploile in unele regiuni!

Partenerii nostri:

Clipul zilei pe KANALD.RO:
Cookies